IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Графика на деня: Какви са настроенията на Западна Европа към изборите в САЩ?

Западноевропейците явно са малко поизнервени около идеята Доналд Тръмп да стъпи като президент в Белия дом, сочи нова анкета

13:00 | 04.11.16 г. 5
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Западноевропейците явно са малко поизнервени около идеята Доналд Тръмп да стъпи като президент в Белия дом, коментира Quartz.

Според анкета на YouGov 65% от германците и 58% от британците казват, че се „страхуват“ от възможността кандидатът на републиканците наистина да стане президент. 53% от датчаните пък са „тъжни“ от мисълта за това, а 29% от финландците са „изненадани“ от вероятността.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 01:39 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

5
rate up comment 0 rate down comment 0
kaleksi
преди 7 години
Ще сме тъмно-зелени докато идват пари от запада. Като свършат доларите и еврото ще сме свободни да решаваме какви искаме да сме, дано тоя път да не се подведем пак по лесното и да не клекнем пак на някоя външна политика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 7 rate down comment 3
SickSix
преди 7 години
Не се учудвам, все пак BBC и DeutscheWelle разпространяват "либерална" пропаганда по цял ден.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 7 rate down comment 5
michaelis12
преди 7 години
Е добре бе защо само вкарвате расизъм ?!? Западна Европа... е Източната кво е, не е ли пак Европа !?! Асан не е ли ора ве ?! от тея "западни педеращини" до кога ше сме *** бе !?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 15 rate down comment 13
Ewiak Ryszard
преди 7 години
Защо Тръмп ще спечели? В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Това означава разпадането на Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия. Това е Божият план и следователно Доналд Тръмп ще победи Хилъри Клинтън.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 23 rate down comment 10
Mavi Goz
преди 7 години
"Западноевропейците явно са малко поизнервени около идеята Доналд Тръмп да стъпи като президент в Белия дом..."Изнервени са децата на дъгата... хихи... И всеки тъ^пак, който досега сляпо и безропотно е клефал след овчаря от Уошингтън. Щото нема нищо по-жалко от стадо, зарязано от овчаря си... хихи... На силен, горд и достоен човек какво му дреме кой ще управлява в неква чужда държава?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още