IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Русия разширява своята енергийна доминация с амбициозен проект за втечнен газ

Целта на Москва е да се превърне в един от водещите износители на втечнено синьо гориво до 2030 г.

16:03 | 13.04.19 г. 34
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 13:50 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

16
rate up comment 8 rate down comment 9
zelka007
преди 5 години
ха ха , те са се зачетох ... технологии за втечняване на природен газ ... бря , рижавия китеник/тромбона ги държи за топ.ките всичките , щом стане дума за втечнен газ ... ха ха , без shell , exxon , total нанайси завод за втечняване на газ ... никъде по света ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15
rate up comment 5 rate down comment 7
Стоян Петров
преди 5 години
Новината, че Газпром се отказва от проекта си откога е?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 13 rate down comment 3
Achtung
преди 5 години
Новината, че Шел се отказва от газовия завод е от вчера, CIA явно вървят след събитията ;-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 10 rate down comment 10
Стоян Петров
преди 5 години
Импе, днес говорих с представителя на CIA(получавах инструктаж) за русия. Той ме уведоми, че са успели да "откажат" Shell от проекта за газов завод включващ и терминал на Газпром край Ленинград. Увери че такъв въобще няма да се строи, поради лошото финансово състояние на компанията. Импе понеже държа на думата си, ако до 2-3 дни Инвестор не ти преведе тази "новина" съгласен съм да ми казваш Хасан, а не Стоян. Обидно е но ще нося последствията за написаното от мен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 7 rate down comment 14
zelka007
преди 5 години
:)))за скандинавието не вярвай по българските форуми кво пише ... дума да кажеш на жена или дете , ти идват по двама , прибират те и 2-3 часа устни и писменни обяснения , тестове за алкохол и наркотици :))) ... живееш в някакъв твой измислен свят по въпроса . тва шамар да извъртиш на жена или дете , не дай си боже изнасилване :))) ... просто не си в час . имам приятелче , живее там от 20 години , музикант , чат пат се връща тука ... разправя . много си заблуден . нормално след световното да им се вдигне раждаемостта :))) , оная руска депутатка какво им казваше на руските женоря по телевизора :)))а за "пасквилчето" , аз и ти си седим тука на столчетата пред компютрите . ние с теб ли знаем повече или кончаловски ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 20 rate down comment 12
Императорът
преди 5 години
Кой отрича това - че САЩ наблягат на LNG? Кой добива обаче газчица в САЩ? Какъв е износът на САЩ? А на Русия? Колко голям вътрешен пазар е САЩ и колко голям вътрешен пазар Русия е?И си вярвай колкото искаш, че руснаците не можели да си купят обувки. В Интернет има достатъчно информация относно цените на потребителските стоки, на горивата и т.н. - както и за доходите, да не говорим за детските, които в европейска България са 40 лв, а в "дивата бедна" Русия са еквивалент на 300 зеленички. И там се подпомага раждането на русначета, а не на хъхречета.Можеш да си вярваш колкото си щеш как Китай ще нападне Русия и ще и вземе Сибир. Те урокът си го получиха още през 50-те. Китаец втори път в един камък не се пъне, за да падне и да си разбие мутрата. Русия може да изтрие САЩ от географската карта, какво остава за Китай.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 18 rate down comment 8
Императорът
преди 5 години
Зелков, огромна част от написаните "факти" са очевидни лъжи, други са лесно тълкуеми, а трети сравнения са толкова смешни, че щях да падна от столът. Тоя хахо например сравнява средната плътност на населението на Сибир (на Саха примерно) и на Япония !!! Демек Русия била изостанала и измира, щото крайния Север не е заселен с гъстотата на Япония... ако това беше така, Русия щеше сигурно да е с поне 38 милиарда население. Пише колко сексуални престъпления има срещу деца - ама защото тия престъпления се ОТЧИТАТ, за разлика от някои други държави. В Нeгрия кой брои подобни престъпления? А в скандинавските държави, където извратенячеството вече е норма? Пълна лъжа е и че 50% от населението били бедняци. Брои колко са умрели 20 години назад... когато са измирали последните от поколението преживяло Великата Отечествена, между тях и десетки хиляди инвалиди... да не говорим, че демографското дъно Русия достигна при пияницата елцин, получаващ заповеди от американското посолство. Прирастът на Росия вече е положителен, въпреки че сега в детеродна възраст е именно малобройното поколение от времето на елцин. Това пасквилче доказва само едно: че в Русия има свобода на словото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 6 rate down comment 13
Стоян Петров
преди 5 години
Он также добавил, что на данный момент наибольшее развитие производства СПГ идет на американском рынке.Ранее Михельсон сообщил, что Россия видит большие перспективы по сотрудничеству с Испанией по проектам в сфере сжиженного природного газа.Собственика на " Новатек" в интервю отпреди 5 дни заявява, че най-голямо развитие на производството на LNG има в Америка. Сигурно вече досадих, но наистина ме вбесява, когато някой санкюлот се опита да ми пробута обикновена пропаганда за истина.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 15 rate down comment 7
Императорът
преди 5 години
На тия оранжевичките линийки да не се надяват ного-ного Новатек, защото Газпром строи колосален терминал за втечняване и товарене на втечнен газ в близост до Петербург. А и сгодата от синичкото да не преекспонират, защото могъщият Газопровод Силата на Сибир почва да подава газчица за Китай още тая година - баш на моят рожден ден - подарък за мен като акционер :) Разбира се - гладът за газчица ще расте - и за Новатек ще има :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 6 rate down comment 13
zelka007
преди 5 години
смятам да им пускаме периодично на различни фенове на рассията този материал :https://echo.msk.ru/blog/echomsk/1239138-echo/кои сме ние да пишем за рассията ... е човека си е баш руснак , по-руснак от него здраве му кажи :))) ... тъй , да си четат ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още