IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН потвърди проспект за увеличение на капитала на Флоримонт Пропъртис АДСИЦ

На първо четене е приета наредба за изискванията към възнагражденията в застрахователните, презастрахователните и здравноосигурителните дружества

14:51 | 22.06.11 г.
КФН потвърди проспект за увеличение на капитала на Флоримонт Пропъртис АДСИЦ

Комисията за финансов надзор потвърди проспект за увеличение на капитала на Флоримонт Пропъртис АДСИЦ с 1 млн. акции, всяка с емисионна и номинална стойност от 1 лв.

КФН одобри и промяна в устава на Агро Финанс АДСИЦ, свързана с овластяване на СД за увеличаване на капитала и за издаване на облигации до определен размер.

Регулаторът издаде лиценз на „Авус Капитал” ООД, гр. София (в процес на учредяване) за извършване на дейност като инвестиционен посредник в рамките на Европейския съюз и Европейското икономическо пространство.

Дружеството е с капитал в размер на 280 хил. лева. Учредители са Борислав Недялков и Иван Ашминов, които притежават по 50% от капитала.

Надзорният орган призна на Георги Георгиев придобита квалификация за извършване на дейност като инвестиционен консултант.

Свързани компании:

Емирейтс Пропъртис АДСИЦ(EMPR)

Агро Финанс АД(AGF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още