IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мостстрой АД е изготвило оздравителен план

Планът е представен в Софийски градски съд чрез прокуриста на дружеството

11:42 | 28.11.11 г. 4
Мостстрой АД е изготвило оздравителен план

Мостстрой АД /в несъстоятелност/ е изготвило оздравителен план и го е представило в Софийски градски съд чрез прокуриста си, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

Планът е бил представен на 24 ноември 2011 г. След извършване на служебна проверка по допустимост на плана, ако той отговаря на предвидените изисквания, съдът по несъстоятелността следва в 7-дневен срок да постанови Определение, с което да допусне плана за разглеждане и гласуване от общото събрание на кредиторите.

Отрицателният собствен капитал на Мостстрой АД /в несъстоятелност/ достигна 26,3 млн. лв. към 30 септември 2011 г., като само за деветмесечието на тази година загубата на компанията е 15,5 млн. лв.

С решение на Софийски апелативен съд от 02.03.2011 г. бе открито производство по несъстоятелност по отношение на Мостстрой АД. Обявена бе неплатежоспособността на дружеството с начална дата 30.09.2010 г.

За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват със 75% до 0,05 лв. за акция и 279 хил. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Мостстрой АД /в несъстоятелност/(5MY)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:10 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 0
pet5555
преди 12 години
ако беше 2008 година, можеше да оздравее. сега няма нищо конкурентно в него.От там само са източвани средства, а работеше на загуба. средствата бяха от кредити.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 1 rate down comment 0
msimov
преди 12 години
Татко ще ми купи колело ама друг път :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
kamikatze
преди 12 години
А дано, ама надали !Не е препоръка за нищо !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 1
Konsultant
преди 12 години
А ДАНО ....!Това дружество е уникално за България и няма аналог. Перлата в короната на собственика му г-н Божков. Няма логика то да бъде пожертвано ..?! Да не говорим, че и в момента /според различни слухове/ продължава да работи по Тракия.Ако имат малце разум ще го оздравят, иначе всички свързани със собствеността му и мениджмънта НЯМА ДА ПОМИРИШАТ ФИНАНСИРАНЕ ЧРЕЗ КАПИТАЛОВИТЕ ПАЗАРИ.Не е препоръка ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още