IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН потвърди проспект на облигации, издадени от Старком Холдинг АД

Комисията е вписала акциите от увеличението на капитала на Еврохолд България АД и Флоримонт пропъртис АДСИЦ

09:49 | 27.12.11 г.
Автор - снимка
Създател
КФН потвърди проспект на облигации, издадени от Старком Холдинг АД

Комисията за финансов надзор е потвърдила проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия облигации, издадена от Старком Холдинг АД. Емисията е в размер на 30 000 000 лева, разпределени в 30 000 броя обикновени, лихвоносни облигации с номинална стойност 1 000 лева всяка. Вписва емисията в регистъра. Старком Холдинг е мажоритарен собственик в Еврохолд.

КФН вписва също емисия акции, издадена от Еврохолд България АД в резултат на увеличение на капитала. Емисията е в размер на 18 701 288 броя обикновени, безналични акции с номинална стойност 1 лев всяка. От 15 декември акциите на Еврохолд България се търгуват и на борсата във Варшава, като предстои там да бъдат регистрирани и тези от увеличението. 

Комисията вписва и емисия акции, издадена от Флоримонт пропъртис АДСИЦ в резултат на увеличение на капитала. Емисията е в размер на 100 000 броя обикновени, поименни акции с право на глас и номинална стойност 1 лев всяка.

Свързани компании:

Емирейтс Пропъртис АДСИЦ(EMPR)

Еврохолд България АД(EUBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:14 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още