IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт учредява дъщерно ЕАД с апорт за 1,303 млн. лв.

Ахелой имо ЕАД ще е с предмет поддръжка, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, консултантска и посредническа дейност

15:40 | 19.05.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт учредява дъщерно ЕАД с апорт за 1,303 млн. лв.

, на свое заседание от 15 май, е взел решение за учредяване на еднолично акционерно дружество Ахелой имо ЕАД със седалище и адрес на управление гр. София, съобщи дружеството чрез БФБ.

Предметът на дейност на ЕАД-то е поддръжка и управление на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, консултантска и посредническа дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Капиталът на Ахелой имо е в размер на 1 303 400 лв., разпределен в толкова на брой акции с номинал 1 лв., който ще бъде записан и изплатен чрез апортна вноска от Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт, която представлява правото на собственост върху недвижими имоти (четири магазина, две кафета и един офис). 

Единственото дъщерно дружество на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт към края на март е Марина Кейп Мениджмънт ЕООД, оценено балансово на 5 хил. лв.

През миналата седмица АДСИЦ-ът съобщи, че ще плати с предвидената в проспекта забава от 30 дни лихвено плащане в размер на 54 406 евро и амортизационно плащане на главница в размер на 62 500 евро по емисия корпоративни облигациина. Падежът на плащанията е 14.05.2014 г. 

Акциите на 
Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ поскъпват със 138% от началото на годиата и със 186% за последните 12 месеца до пазарна капитализация в размер на 3,4 млн. лв.

Свързани компании:

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:13 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още