IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вентчър Екуити България ЕАД с Търгово предложение за Агроенерджи Инвест АДСИЦ

Обект на предложението са 1,57% от капитала на АДСИЦ-а, а цената е 1,01 лв. за акция

09:58 | 19.06.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Вентчър Екуити България ЕАД с Търгово предложение за Агроенерджи Инвест АДСИЦ

Мажоритарният собственик на Агроенерджи Инвест АДСИЦ - Вентчър Екуити България ЕАД, е отправил Търгово предложение за закупуване акциите на останалите акционери, съобщава Съветът на директорите на АДСИЦ-а чрез БФБ.

Обект на Търговото предложение са 437 911 акции с право на глас, представляващи 1,57% от капитала и от гласовете в Общото събрание на Агроенерджи Инвест АДСИЦ. 

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Предложената в Търговото предложение цена е в размер на 1,01 лева за една акция. Предстои Комисията за финансов надзор да се произнесе относно предложението.

Инвестиционният посредник, упълномощен от търговия предложител е ИП Фаворит АД. Срокът за приемане на Търговото предложение е 28 дни, считано от деня, следващ деня на публикуване му в два централни ежедневника.

Двата централни ежедневника, в които предложителят Вентчър Екуити България ЕАД ще публикува търговото предложение и становището на СД на Агроенерджи Инвест АДСИЦ относно придобиването и резултата от търговото предложение са „Сега“ и „Капитал Daily“.
 

Свързани компании:

Агроенерджи Инвест АДСИЦ(AGI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:08 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още