IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечете си дърво!

Американска компания предлага вратовръзки от рециклирана дървесина

14:56 | 31.05.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Сергия на&nbsp;Wood Thumb на изложение по случай Деня на Земята.<em> Снимка: компанията</em></p>

Сергия на Wood Thumb на изложение по случай Деня на Земята. Снимка: компанията

Идеята на Wood Thumb – компания от Сан Франциско, е наистина иновативна. Мнозина от нас са виждали какви ли не вратовръзки, но не и дървени, пише technabob.com.

Е, точно това предлага американската компания, която се е специализирала само в производството на вратовръзки от рециклирана дървесина. Идеята наистина е интересна и всеки, който се премени с такава вратовръзка, може да е сигурен, че ще стане център на вниманието.

Бизнес философията на собствениците на Wood Thumb е да оползотворяват дървени отпадъци, които да бъдат рециклирани и преродени под формата на вратовръзки. Аксесоарите се състоят от множество малки дървени части, сглобени в една голяма, пластична вратовръзка.

Преди две години пък нюйоркските дизайнери на вратовръзки Nikolai Rose измислиха аксесоар от зебло на цена 75 долара. Тъй като вратовръзката не се допира до тялото, грубият плат няма особено значение. Затова пък видът на аксесоара определено е оригинален и привлича вниманието. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:50 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още