IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В САЩ представиха видео камера с два обектива

Устройството има два обектива и позволява превключването от единия на другия, без обаче засега да може да прави паралелни записи

13:49 | 02.12.10 г.
<p>Снимка: Ion Audio</p>

Снимка: Ion Audio

Компанията Ion Audio представи видеокамера Twin Video, която разполага с два обектива, се казва в официално съобщение до медиите. Тези обективи ще са разположени на лицевата и задна страна на устройството.

Отличителната особеност на камерата е в това, че докато записват, потребителите могат да превключват от едната камера на другата. Паралелни записи с това устройство обаче все още няма да могат да се правят. Сред техническите характеристики на апарата е резолюцията от 640х480 пиксела.

По думи на представител на компанията, видеокамерата Twin Video е ориентирана предимно към блогъри и фотографи или оператори любители.

Устройството разполага с допълнителен слот за карта памет. На лицевата й страна има цветен дисплей, а с едно зареждане на батерията камерата издържа близо 4 часа.

Цената на Twin Video в САЩ е 120 долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:13 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още