IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

IT секторът остава с най-високи заплати в България

Конференцията Be IT е насочена към хора с изявени интереси в сферата на информационните технологии

13:43 | 16.05.14 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
IT секторът остава с най-високи заплати в България

Светът на технологиите е една реалност, която до преди 20 години можехме само бегло да си представим. Реалност, която смятахме за далечна и сюрреалистична, а днес всички сме част от нея. Въпросът е какво ни очаква утре и готови ли сме да посрещнем бъдещето?

Със сигурност е ясно едно – в бъдещето на всички ни огромна част ще бъде ИТ във всичките му форми и измерения. А едно от измеренията е работата. В наши дни почти няма професия, която да не е обвързана със софтуер, а специалистите, занимаващи се тясно с ИТ, са най-търсените в момента. Най-висока е и средната работна заплата именно при тях.

На IT света, новите технологии и възможностите за кариерно развитие е посветена и безплатната конференция за IT специалисти - Be IT. В рамките на един ден, 12 лектори, работещи в големи български и международни компании, сред които SmartIT, Infragistic, Adastra, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, Comverse, UniCredit Bulbank, Obecto, ще разкажат за новите технологии, които прилагат. Темите са разделени в 3 актуални в момента направления – Web, Mobile и Database.

Конференцията е насочена към хора с изявени интереси в сферата на информационните технологии. Подходяща е както за опитни специалисти, които искат да разберат повече за новите технологии, така и за стартиращите кариерата си. Всеки от тях ще намери по нещо за себе си на конференцията Be IT.

Входът за Be IT е свободен, но предварителната регистрация е задължителна за всички, които искат да се включат. Можете да се регистрирате до 20 май, 10:00 часа на сайта на събитието.

Организатор на Be IT е HR компанията и кариерен сайт JobTiger. 

Investor.bg е медиен партньор на събитието!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

2
rate up comment 3 rate down comment 6
бай Промо
преди 9 години
Отн.: Платена публикация с подвеждащо заглавие ( не съответстващо на съдържанието)Абсолютно.IT заплатите в BG са смехотворни в сравнение с IT доходите и в най-западналите страни, като напр. Индия.IT ставките в BG напр. са над 10 пъти по-ниски от съответните ставки в Германия. Интересно е къде отиват разликите в софтуера на ишлеме, който се договаря.Ако IT ставките от BG се сравняват със ставките на скритата безработица на разни деквалифицирани лица-може и някъде да са по-големи. Има и друго.В BG кой каквото прави контрата обикновено винаги остава в IT специалистите-от тях се предполага да правят концептуализация на предметната област (която няма нищо общо с IT, а е напр. някаква макроикономика, микроикономика, финанси, счетоводство, транспортна логистика и т. н.)Тези басни с високите заплати се говорят, за да може профсъюзите да унищожават доходите на хората от този сектор на пълна огнева мощ с разни конструкции за осигуровки, МРЗ-та и други топ-дизайнерски 'социални' разработки
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 0
misanthrope
преди 9 години
Платена публикация с подвеждащо заглавие ( не съответстващо на съдържанието)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още