IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи снимки на обновената Lada Granta

Седанът е получил автопилот и бордови компютър

12:56 | 05.08.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: АвтоВАЗ / LADAinfo</em></p>

Снимка: АвтоВАЗ / LADAinfo

Първи снимки на обновения седан Lada Granta публикува изданието LADAinfo. Някои от тях са направени по време на закрита презентация на модела, на която са присъствали единствено дилъри на АвтоВАЗ.

Обновеният седан не е отличава с мащабни промени, като е получил нова предна броня, различни корпуси на страничните огледала и преработени светлини срещу мъгла. Те са направени в стила на аналогичните елементи, използвани при лифтбека Granta, който бе показан през май.

Новата версия на седана ще се предлага с автопилот и бордови компютър. Нейното производство ще стартира през септември, а първите бройки ще бъдат на разположение на търговците в края на годината.

Изменения при двигателите на Granta няма и тя ще се предлага с 1.6-литрови бензинови мотори с мощност между 81 и 106 к.с., които работят с 5-степенна механична или 4-степенна автоматична трансмисия.

Цените на седана стартират от 289 000 рубли (6017 евро) и достигат до 482 000 рубли (10 036 евро) при версията Sport, която разчита на същия двигател, но с мощност 120 к.с.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:24 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 4
KostadinovK
преди 9 години
Дизайна е от преди 10 г. Тези руснаци няма ли да погледнат по-надалеч от носа си?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още