IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Alfa Romeo настъпи спирачката

Очакваните нови модели на марката ще се появят по-късно от планираното

12:56 | 29.01.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Alfa Romeo настъпи спирачката

Очакваната моделна инвазия на Alfa Romeo няма да се случи според първоначалния план, става ясно от документ на компанията, разпространен от Autocar.

Според обявения неотдавна план италианският производител трябваше да пусне на пазара цели 8 нови модела до края на 2018 година. Въпросните модели не са спрени, просто ще се появят на по-късен етап.

Новият краен срок е средата на 2020 година, става ясно от информацията. Основната причина за решението е
несигурността в Китай, както и необходимостта от създаване на работеща дистрибуторска мрежа в световен мащаб, сочи докладът на Fiat Chrysler Automobiles.

Новият 5-годишен план на
Alfa Romeo предвижда пускането на средно голям кросовър през 2016 или 2017 година, който ще се конкурира с машини от категорията на BMW X3. Между 2017 и 2020 година трябва да се появят още 6 напълно нови модела, включително хечбек, голям седан и няколко различни по размер кросовъра.

Пазарната премиера на първия изцяло нов модел на Alfa Romeo - Giulia, също бе отложена. Моделът вече трябваше да бъде в продажба, но това ще се случи най-рано през втората половина на 2016 г.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:51 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още