IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почивна база в Сапарева баня и апартаменти в София продава столичната НАП

До началото на декември на търг ще бъдат предложени над 20 недвижима имота

12:21 | 10.11.14 г.
Почивна база в Сапарева баня и апартаменти в София продава столичната НАП

Повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници е обявила и ще проведе до началото на декември столичната Национална агенция по приходите (НАП).

На търг ще бъдат предложени над 20 недвижими имота, съобщиха от агенцията. Сред по-интересните са почивна база в Сапарева баня, промишлени сгради в Левски, магазин със складови помещения в Бургас и апартаменти в София.

Най-много пари ще трябва да броят желаещите да участват в търга за парцел с площ от 13,6 декара в Сапарева баня. Освен със земята, спечелилият търга купувач ще се сдобие и с петте сгради в имота. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект. Намира се в централната част на Сапарева баня и е в близост до топъл минерален извор, като има възможност за включване към тръбата, захранваща с минерална вода. Началната тръжна цена е 3 999 999 лв. Оглед на имота ще може да се прави от 24 ноември до 5 декември.

Софийска фирма ще се раздели с имотите си в град Левски. Продават се над 70 дка земя и построените в нея 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станции, паркокотелни централи, навеси и др. Разделени са в три групи и всяка от тях може да се купи поотделно. Най-висока е цената за втората група недвижими имоти - 920 хил. лева  От тази сума ще започне наддаването за 35,7 декара земя и построените в имота 10 сгради. Кандидат-купувачите вече могат да направят оглед на продаваните имоти, като огледите ще продължат до 14 ноември.

За 19 ноември е насрочен търг за магазин с три склада, гардероб и санитарен възел в квартал „Меден рудник” в Бургас. Той е с площ от 132 кв. м и заема целия партерен етаж от жилищната сграда, в която се намира. Магазинът се продава заедно с 337 кв. м земя, върху която е построена сградата. Началната цена на имотите е 127 750 лв. Огледът вече тече и ще приключи на 14 ноември.

Продава се и дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански. Тя е на два етажа, има разгъната застроена площ от 738 кв. м и начална цена от 203 хил. лв.

На бул. „Витоша” в София за продан е обявен апартамент от 128 кв. м, който е преустроен в офис. Състои се от 3 стаи, кухня, склад, коридор, санитарен възел и тераса.  Продава се заедно с избено и таванско помещение и е оценен на 313 900 лв. Апартамент от 85 кв. м. в новопостроена жилищна града в столичния квартал „Надежда” също ще се продава на търг и е оценен на 120 хил. лв.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:09 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още