IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глобалният имотен бум след кризата върви към края си

След години на евтини пари и растящи цени нарастват признаците за проблеми на имотните пазари

12:57 | 18.06.19 г. 17
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 01:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 20 rate down comment 3
Mohave __
преди 4 години
Имотния балон може да е по- стабилен , но като прибавим балона на сенчестото кредитиране , колосалният корпоративния , държавен и световен дълг , парализата на централните банки ........ картината става розова . И ако някой си мисли че тези неща не са свързани , много се лъже .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 25 rate down comment 5
Kikaha2
преди 4 години
глобалният пазар може да преживява спад на цените и край на бума, но не и при нас, в света на апартаментната икономика и пожелателните, платени статии..... запасявайте се с пуканки !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 35 rate down comment 6
mrynmryn
преди 4 години
В Китай буквално има нови градове, без нито един жител в тях, ей така, ако потрябват в бъдеще. Тук работата не е чак така, но е пълно с нови сгради, с табели продавам и от 100, заети 2 апартамента. Тоя "бум" е само в главите на брокерите и стройтелите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 42 rate down comment 9
nkavrakov1982
преди 4 години
Прекрасна новина.Да я прочетат всички които в момента се набиват на тези зверски цени да купуват жилиша в големите градове на България.Онзи ден пак имаше платени статии,но този път вече не от брокери и имотни агенции,ами на смяна бяха строителните предприемачи,които искали още ръст на цените .Банките надуха нов имотен балон заради ниските лихви,то е ясно,въпроса е хората да разберат че е крайно време да спрат да хранят строителната и имотна мафия на тези цени на имотите в момента.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още