IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Huawei представи новата си серия телефони

Huawei nova и Huawei nova plus ще бъдат налични в над 50 страни от октомври

17:47 | 01.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Huawei</em></p>

Снимка: Huawei

Huawei Consumer Business Group представи първите смартфони от новата си продуктова серия - Huawei nova и Huawei nova plus, съобщават от компанията.

Двете устройства ще са налични в три цвята - жълто, сребърно и титаниево сиво.

Huawei nova е с 5-инчов дисплей, ергономичен и компактен дизайн. Той разполага с 8 MP камера, която позволява на потребителите да правят селфита с по-високо качество при динамични светлинни условия. Допълнително могат да се ползват патентованите приложения Beauty Makeup 2.0 и Beautiful Skin 3.0, предлагащи възможности за разкрасяване и изглаждане на кожата.

Предната камера пък е 12 MP и идва с по-големи 1,25 um пиксели. Освен това предлага по-широк затвор на блендата си, както и сензор, позволяващ направата на снимки при условия с по-малко светлина.

Серията Huawei nova ползва процесор Snapdragon 625 с 14 nm архитектура, който намалява консумацията на енергия. Батерията е 3020 mAh е със Smart Power 4.0, като предлага повече време за автономна работа.

Huawei nova разполага с 3D четец за пръстови отпечатъци, като поддържа по-точно 360-градусово отключване за по-голяма сигурност. Освен това предоставя възможност за селфита с една ръка.

Батерията на Huawei nova plus с 3340 mAh предоставя още по-дълъг живот на батерията, а потребителите могат с едно зареждане да направят хиляди снимки.

Huawei nova представя още и DTS Headphone: X оптимизирано аудио за автентичен 3D звук с качество на система за домашно кино.

Huawei nova с 32GB вътрешна памет и 3GB RAM ще бъде наличен от октомври в над 50 страни и региони, включително в Германия, Австрия, Франция и Испания, преди да бъде лансиран и на останалите пазари. Huawei nova plus с 32GB вътрешна памет и 3GB RAM също ще е наличен от октомври на повече от 50 пазара, включително Испания, Италия и Канада, преди да бъде представен и на останалите такива.

Компанията обяви, че пуска и два нови цвята на Huawei P9 - червен и син. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:25 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още