IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple готви 10,5-инчов iPad за следващата година?

Според друга спекулация новият iPhone ще прави 3D снимки

10:27 | 25.11.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн  Apple ще представи през следващата година 10,5-инчов iPad, твърди AppleInsider, позовавайки се на източници от производствената верига в Тайван.

Очаква се производството на новото устройство да започне още през декември. Това означава, че премиерата му вероятно ще бъде през първото тримесечие на следващата година.



Новият iPad ще бъде придружен от 12,9-инчовия iPad Pro, като и двата ще се задвижват от новия чипсет Apple A10X. Apple очаква да продаде 2 млн. броя през първото тримесечие на 2017 г. и 5-6 млн. общо през цялата година, се твърди в материала. 

Освен това има предположения, че Apple ще покаже и нов 9,7-инчов iPad модел, но той ще е нискобюджетен и няма да се конкурира с другите два модела.

Според друга спекулация компанията си партнира с корейския LG Innotek над създаването на камера модул, предназначен специално за iPhone, който ще позволи създаването на 3D снимки. Според Korean Economic Daily следващото поколение iPhone вероятно ще работи с добавена реалност, което е още един от интересните слухове около новия модел.

Двойният модул в iPhone 7 Plus е произведен именно от LG Innotek, така че няма да е изненада, ако Apple продължи да работи с компанията за развитието на новите поколения камери.

Вижте повече в материала на Bloomberg TV Bulgaria:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:50 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още