IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Улови всеки миг от залеза с новата серия смартфони Xiaomi 14 с камери Leica

Перфектното допълнение към моделите е смарт часовникът Xiaomi Watch 2

16:19 | 25.04.24 г.
Автор - снимка
Създател
Изображение: Xiaomi
Изображение: Xiaomi

Технологичният лидер Xiaomi отново надмина очакванията на потребителите си с най-новите попълнения в продуктовата гама на бранда – смартфоните от серията Xiaomi 14, която включва моделите Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra, както и един от новите смарт часовници на бранда - Xiaomi Watch 2. С представянето на новите си модели Xiaomi затвърждава позицията си на иновативен бранд, като се ангажира в постоянното усъвършенстване и разширяване на екосистемата си от продукти. По този начин компанията се стреми да отговори на нарастващите нужди на своите потребители по целия свят.

В свят, в който всеки уловен миг е възможност за вълшебство, Xiaomi представи изключителни устройства, които впечатляват с камери, разработени в колаборация с Leica. Създаден с прецизност и внимание към детайла, моделът Xiaomi 14 съчетава елегантност с производителност. Дизайнът и минималистичната му естетика излъчват изтънченост, а здравият му корпус гарантира издръжливост и надеждност така, че да подобри потребителското изживяване.

Създаден в сътрудничество с Leica, Xiaomi 14 предефинира границите на мобилната фотография, превръщайки мимолетната магия на момента във вечни произведения на изкуството. С помощта на всеобхватна конфигурация от три камери, която осигурява цялостно фотографско изживяване, моделът Xiaomi 14 ще улови всеки един ярък нюанс дори и от най-предизвикателния пейзаж по време на залеза – така наречения Golden Hour или „Златния час“, вдъхвайки живот на всяка снимка.

Освен това основният фотоапарат разполага с подобрена бленда ƒ/1,6  Leica Summilux  оптични лещи в комбинация със сензор за изображения Light Fusion 900, което позволява изключителен контраст и ярки цветове при слаба светлина, а високо оцененият 75-милиметров плаващ телеобектив Leica осигурява зашеметяваща яснота и детайлност дори при минимално фокусно разстояние от само 10 см.

Изображение: Xiaomi Изображение: Xiaomi

Независимо дали става въпрос за заснемане на ярки пейзажи, хипнотизиращи залези или емоционални портрети, Xiaomi 14 е инструмент за творчество и изразяване. С усъвършенствани възможности за обработка на изображения и интуитивни функции, това е повече от просто смартфон - той е врата към света на вечните спомени и незабравими преживявания. Със своята мощна камера и поглъщащ 6,36-инчов AMOLED дисплей с фина рамка, моделът позволява на потребителите да преживеят любимите си моменти с яснота и детайлност.

С ангажимента на технологичната компания към иновациите и изключителното потребителско изживяване, Xiaomi 14 кани потребителите да се отправят на пътешествие към творчеството. От фотография на професионално ниво до интелигентност, задвижвана от изкуствен интелект, новите устройства проправят пътя към бъдещето, в което всеки момент е шедьовър, чакащ да бъде уловен.

Xiaomi представи и една от последната си иновации в смарт носимите устройства: Xiaomi Watch 2. Като част от най-новите AIoT продукти на бранда, смарт устройството предлага на потребителите необикновено изживяване с всеобхватната си функционалност и стилен дизайн. Създаден да бъде верен спътник във всяко приключение, Xiaomi Watch 2 гарантира, че никога няма да пропуснете нито един важен момент.

Изображение: Xiaomi Изображение: Xiaomi

Задвижван от операционната система Google Wear OS и платформата Snapdragon® W5+Gen 1 Wearable, Xiaomi Watch 2 се интегрира безпроблемно  с останалите устройства в портфолиото на технологичния бранд. Той разполага и с над 200 приложения, което дава на потребителите широк набор от функционалности.

Със своя елегантен и изискан дизайн Xiaomi Watch 2 разполага с 1,43-инчов AMOLED дисплей и корпус от алуминиева сплав. Когато слънцето залезе за поредния ден, Xiaomi Watch 2 се превръща в надежден съюзник в улавянето на магията на „Златния час”. Оборудван с функция за дистанционно управление на камерата, това позволява на потребителите да виждат мобилната си камера директно на китката си, което гарантира, че никога няма да пропуснат перфектния кадър.

С усъвършенстван 12-канален модул за следене на сърдечния ритъм и цялостни алгоритми за проследяване на съня, това устройство ви гарантира, че ще останете в хармония с тялото си. С над 160 спортни режима, включително нови режими за зимни спортове, Xiaomi Watch 2 е най-добрият спътник за ентусиастите, които искат да се възползват максимално от всеки момент на открито. Този модел притежава 5ATM водоустойчивост* и може да го носите докато бягате под дъжда или плувате.

Изображение: Xiaomi Изображение: Xiaomi

Серията смартфони Xiaomi 14, смарт часовникът Xiaomi Watch 2, както и останалите устройства от широкото портфолио на бранда можете да откриете в оторизираните магазини на Xiaomi в Paradise Center на ниво 0, Sofia Ring Mall на етаж 1, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

**Данните за живота на батерията се основават на типична употреба и са тествани от вътрешни лаборатории на Xiaomi. Действителните резултати може да варират.

Последна актуализация: 16:22 | 24.04.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още
Финанси виж още