IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговия на живо с любезното съдействие на Делтасток

До края на деня върви акцията Cyber Monday и цената за регистрацията за INVESTOR Finance Forum е с 50% по-ниска

16:53 | 24.11.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

За първи път тази година по време на INVESTOR Finance Forum ще бъде направена демонстрация на търговия на живо. Ще се състезават два отбора, включващи дилъри на Делтасток и участници от публиката - те ще търгуват през целия ден на форума, за да демонстрират на публиката интересни възможности за инвестиции.

Отборът, който е с по-добър резултат в края на деня, ще спечели състезанието. 

Огнян Панков и Красин Георгиев са дългогодишни дилъри в Делтасток. В началото на форума те ще сформират два отбора, състоящи се от един дилър и двама души от публиката. Двата отбора ще сключват сделки на живо през целия ден. Ще споделят какви стратегии за търговия са планирали, както и с какви финансови инструменти обмислят да търгуват през деня. 



По средата на деня ще бъдат обявени междинните резултати от търговията на двата отбора и ще бъде направен кратък обзор на това, което се е случило на финансовите пазари до този момент.

В края на събитието дилърите на Делтасток ще обяснят подробно развитието на търговията от деня, ще анализират движението на финансовите пазари и ще излъчат отбора-победител. Участниците в печелившия отбор ще спечелят специални бонуси за търговия по сметки в Делтасток.

Oчакваме трейдърите, които желаят да се включат като доброволци в търговията, да ни пишат на events@investor.bg. 

Напомняме, че до края на деня върви акцията Cyber Monday и цената за регистрацията за форума е с 50% по-ниска.  

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на  ЕЛАНА Финансов Холдинг, финансова група Karoll, Schroders, ActivTrades, Benchmark Finance, Alaric Capital, Българска фондова борса – София, Варчев Финанс и Финаналитика.

Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), Асоциацията на управляващите дружества (БАУД), Асоциацията на трейдърите в България, Асоциацията на директорите за връзка с инвеститорите в България. Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване /БАДДПО/. 

Повече информация за конференцията може да научите от официалния интернет сайт. Събитието се съорганизира с Bloomberg TV Bulgaria!
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:39 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
ceneto
преди 8 години
в събота какво ще търгуват на живо ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още