IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко за „Пазарните балони" – във видеолекция на Иван Нончев

Главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria се включва в онлайн курса на Investor.bg

18:55 | 21.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Иван Нончев. <em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Иван Нончев. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

„Пазарните балони“ е темата на Иван Нончев във видеолекцията му по повод 15 години Investor.bg. Главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria и водещ на предаването "Бизнес старт" ще разкрие интересна информация и знания от практиката по една от актуалните теми в последните години. Лекцията му ще бъде от полза за всички, които искат да се развиват в сферата на борсова търговия. Всеки може да изпрати въпроси към Иван Нончев на 15godini@investor.bg до 26 септември.

Иван Нончев развива интерес към пазарите през 2003 година, още докато учи Икономика на туризма в УНСС. Трупа журналистически опит в investor.bg в продължение на 4 години. Водил е курс за начинаещи инвеститори. Дебютът на Иван Нончев в телевизията е през 2011 г., когато става част от Bulgaria ON AIR и води първо Пазари, а след това и Сутрешен блок. В Bloomberg TV Bulgaria той е главен редактор и водещ на сутрешния блок „Бизнес старт“.

В предишната видеолекция борсовият анализатор Мариян Йорданов разкри как да печелим от пазарите. Лекция гледайте тук >>

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още