IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еврохолд организира среща на инвеститорите с мениджърския си екип

Това ще е втората годишна среща с инвеститорите

17:58 | 08.10.09 г.
Еврохолд организира среща на инвеститорите с мениджърския си екип

Мениджърският екип на Еврохолд България ще проведе традиционната годишната среща с инвеститори на 14 октомври 2009 г., съобщи дружеството чрез БФБ-София. Срещата ще се проведе от 13:30 часа в Авто Юнион Център, на бул. Христофор Колумб №43, където отскоро се помещава централният офис на холдинга и дъщерните му компании.

През месец март миналата година ръководството на холдинга постави началото на планираните ежегодни срещи с инвеститори, като предстоящата среща е втора по рода си. На първата среща бе обявено, че дружеството планира 27 млн. лв. нетна печалба за 2008 г. и 42 млн. лв. нетна печалба за 2009 г., като беше представен и анализ на холдинга на части, който посочи оценка над 714 млн. лв.

Срещата ще започне с презентация на компанията, след което участниците и гостите могат да зададат своите въпроси.

Целта е запознаване на инвестиционната общност с бизнеса в икономическата група през изминалата година чрез оповестяване на реализираните бизнес проекти и финансови резултати. Ще бъдат представени и прогнози за бъдещо развитие, обещават от холдинга.

За последните 3 месеца акциите на дружеството поскъпват с 43% до 1,5 лв. за акция и 93,7 млн. лв. пазарна капитализация. През миналия месец Еврохолд влезе, а дъщерното Евроинс беше извадено от индекса SOFIX.

Свързани компании:

Етропал АД - Етрополе(ETR)

Еврохолд България АД(EUBG)

ЗД Евроинс АД(5IC)

Формопласт АД(FORM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:56 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още