IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Електрохолд" отвори първия си клиентски център в Пловдив

С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

11:17 | 19.04.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Електрохолд
Снимка: Електрохолд

"Електрохолд България" откри първия си център за обслужване на клиенти в Пловдив. Така компанията поставя началото на разширяването на собствената си търговска мрежа извън територията на Западна България.

Стъпването на "Електрохолд" в града ще повиши конкуренцията в доставките на електроенергия. Това ще донесе на бизнеса в Пловдив ясни и конкретни ползи и предимства - по-добри и гъвкави условия, по-благоприятни цени, повече енергийна сигурност.

Функционалният офис е с модерен интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите ще могат да се възползват от персонализирани консултации и пълна гама от услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес.

„Изключително съм щастлив, че първият офис на "Електрохолд" извън Западна България е именно в Пловдив. Откриването му не е просто разширяване на физическото ни присъствие в нов за нашия бизнес град. То е символ на стремежа ни да се разрастваме, за да бъдем още по-близо до клиентите си и да предложим богатия си опит и в други райони на страната. Съвсем скоро ще отворим собствен офис и във Варна. Вярвам, че това ще бъде от полза за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят преди всичко потребителите”, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на "Електрохолд България".

Клиентският център се намира на ул. “Отец Паисий” 33 в Пловдив. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден.

Последна актуализация: 11:17 | 19.04.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Енергетика виж още
Финанси виж още