IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето кои са победителите в осмите Годишни награди на Imoti.net

С много приповдигнато настроение премина тържествената церемония на 17 май

17:42 | 18.05.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Imoti.net
Снимка: Imoti.net

Премина церемонията по връчването на осмите Годишни награди на Imoti.net на 17 май в Интер Експо Център, като отличени бяха най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2022 г. в девет основни категории от експертно и независимо жури при ясни критерии. Водещ на престижната церемония беше Петя Кертикова - водещ на предаването „Завърналите се с Петя Кертикова“ по телевизия Bulgaria ON AIR. Тази година в надпреварата за наградите за недвижими имоти са участвали над 80 представители на бранша, като според организаторите конкуренцията в индивидуалните състезания е била много ожесточена.

Тържествената церемония по връчване на осмите награди в единствения национален конкурс за недвижими имоти бе открита от Снежана Стойчева, управител на Imoti.net - водещата медия за недвижими имоти част от Investor Media Group.

„Три основни критерия следваше журито в оценката на кандидатите, за да отличи най-добрите компании и експерти – професионализъм, колегиалност и финансови резултати. Пожелавам ви празнично настроение тази вечер, а от утре ексклузивни оферти, положителни референции от вашите клиенти и удовлетвореност в професионален и личен план“, каза Снежана Стойчева при официалното откриване на церемонията.

Снимка: Imoti.net Снимка: Imoti.net

Агенция за недвижими имоти „Премиум Пропърти“ стана носител на наградата „Дебют на агенция за недвижими имоти“, която отличава компании, които са започнали своята дейност през 2021 г. и бързо се специализира в покупко-продажбата на имоти в Пловдив, Стара Загора и София.

В една трудна година, изпълнена със световни, икономически и политически процеси, не много компании могат да постигнат високи финансови резултати. Агенцията, която спечели приза „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“, е „ИГ Провайд“ от Бургас.

Номинираната компания за награда „Реклама на имот“ за реклама на сграда на ул. Будапеща в София и „Най–добър сайт на агенция за недвижими имоти“ със сайта си first.bg е „Фърст Естейтс“. Агенцията за недвижими имоти обединява брокери на недвижими имоти от България, Ирландия, Шотландия, Франция и Белгия.

В осмото издание на Годишните награди на Imoti.net беше присъдена награда и за жилищен „Имот на годината“, като победител беше „Дружба Метро“ на ТОБО ГРУП. Сграда „Дружба Метро“ се намира в София, в кв. Дружба.

Тази година Български съвет за устойчиво развитие – част от Световния съвет за зелено строителство, представи и своя специална награда за Зелена сграда на B-52 – A Modern Landmark, която беше връчена на „Фърст Естейтс“.

Следващата категория, в която беше избран победител, беше Proptech. Отличените бяха „Естейт Асистънт“, българска сървис компания, която повече от осем години предлага клауд услуги на агенциите за недвижими имоти. Софтуера, който ползва е изцяло българска разработка за управление на имоти, клиенти, събития, справки и анализи, планове за развитие.

И тази година генералният партньор на Годишните награди на imoti.net – Пощенска банка, отново връчи приз, отличаващ постиженията в качественото обслужване, а победител беше „Кондор недвижими имоти – Пловдив“.

В категория „Брокер на недвижими имоти на годината“ беше отличен експерт, представян като пример за своите колеги, а именно Галина Грудова от „Юник Естейтс“, която зад гърба си има 27-годишен опит като брокер на недвижими имоти, огромен брой доволни клиенти и прецизно изпълнени сделки. През 2015 година тя печели отличието „Брокер на годината“ в конкурса.

Imoti.net отново връчиха престижния приз „Специална награда на Imoti.net”, който спечели Галина Максимова от „Софконсулт“ за професионализъм, колегиалност и инициативата ѝ колеги да работят с колеги в платформа само с ексклузивни оферти.

Годишните награди на Imoti.net отново дадоха възможност на потребителите сами да определят заслужилите компании и представители на сектора и определиха победителите в създадените за целта специални категории. Призовото място на отличието „Награда на потребителите - най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, зае сайтът ues.bg, а „Награда на потребителите - брокер на недвижими имоти“ грабна Даниела Грозева от агенция за недвижими имоти „Веда корект“. Агенция „Явлена недвижими имоти“ бе отличена с „Награда на потребителите - агенция на годината“.

Церемонията на Годишните награди на Imoti.net предложи и три награди в категории „Агенция на годината“ за малък, среден и голям бизнес, а отличените бяха „Имоти Мира“ за Малък бизнес, „Рока дом за всеки“ за среден бизнес и „Юник Естейтс“ за голям бизнес.

По време на церемонията по награждаването чрез жребий беше определен един от всички кандидати в конкурса, който спечели 3 нощувки в бунгало на луксозния „Къмпинг Градина" с възможност за настаняване в бунгало GardenView Deluxe или GardenView с капацитет от 2 до 4 души. На официалната церемония отново чрез жребий, беше определен и един от гласувалите потребители, който спечели две нощувки в Grand Hotel Bansko в двойна стая с включени закуска и вечеря.

Тази година осмите Годишни награди на imoti.net се провеждат в подкрепа на фондация "Очи на четири лапи" - кучетата асистенти, които се обучават за водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми. Домашните любимци все повече присъстват в домовете, като се превръщат в неизменна част от ежедневието и живота на всеки стопанин.

Генерален партньор на Годишните награди на Imoti.net е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Годишните награди на imoti.net са подкрепени и от – агенциите за недвижими имоти: Луксимо Файнест Естейтс, ЕРА недвижими имоти, Явлена и Софконсулт.

Специални партньори на осмата церемония по награждаване в конкурса Годишни награди на Imoti.net са Грийн Котидж, Винарна Ловико Сухиндол, Тускани чоколато, Къмпинг Градина, Маскаре и Devin.

Институционални партньори са Български съвет за устойчиво развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти "FIABCI" и Областно представителство на Камарата на строителите в България - София.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медиа Груп, вeстник "Строител" и Stolica.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:43 | 18.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още