IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпреварващо решение за спестяванията от „Алианц Банк“

Новият Изпреварващ депозит е без такси за откриване, внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро

16:05 | 25.04.24 г.
Автор - снимка
Създател
Изпреварващо решение за спестяванията от „Алианц Банк“

„Алианц Банк“ предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще им позволи да „изпреварят“ събитията и да се погрижат за средствата си преди приемане на еврото.

Новият Изпреварващ депозит е без такси за откриване, внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро. Така всеки клиент може да открие депозита директно в евро, като превалутира левове по курса на БНБ без такса. В допълнение, новият Изпреварващ депозит предлага конкурентни лихви и срокове, които осигуряват предвидимост и добра доходност на инвестицията.

Идеята е да се насърчат хората да управляват разумно своите спестявания с ранно планиране и подготовка за предстоящите промени, като се възползват от добра възвръщаемост на парите си в банка с висок рейтинг.

„Нашето желание е да дадем на клиентите възможности и избор, когато става въпрос за техните спестявания", заяви Ива Драганова, главен директор „Банкиране на дребно", „Алианц Банк“. „Фокусирани сме върху това да отговорим на очакванията на всеки един клиент в зависимост от неговите потребности и планове. Изпреварващ депозит дава много предимства – от висока доходност на спестяванията, която до скоро беше нулева при банковите депозити, до удобството да внесеш парите си в брой без такса. На практика безплатната конверсия на левове към евро ще осигури сигурност и предвидимост с оглед предстоящото приемане на еврото”, посочи тя.  

„Алианц Банк България“ е част от световния лидер в застраховането и управлението на активи Allianz SE. „Алианц Банк“ се позиционира в топ 5 на банките в България и затвърждава позицията си на българския пазар като динамична банка, която предлага атрактивни индивидуални решения на своите клиенти. Притежава дългосрочен кредитен рейтинг BBB+ със стабилна перспектива, потвърден от Fitch на 21.06.2023 г.

Повече информация за Изпреварващ депозит може да откриете на allianz.bg и във всеки офис на „Алианц Банк България“.

Последна актуализация: 17:50 | 25.04.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още