IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холдинг Пътища АД

Последна дата за сключване на сделки с акции, даващи право на глас в ОСА

14:00 | 25.09.09 г.
Автор - снимка
Създател
Холдинг Пътища АД

В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на извънредно ОСА на Холдинг Пътища АД-София /6H2/, както следва:
Холдинг Пътища АД-София /6H2/ свиква ОСА на 12.10.2009 год. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Калоян 6, хотел Рила, при следния дневен ред:
- Общото събрание одобрява решение "Холдинг Пътища" АД да изкупува вземания на трети лица, от български агенции или министерства, възникнали от изпълнението на проекти, в общ размер до 200 млн. евро стойност на вземанията по фактури без ДДС. Вземанията да се изкупуват до изчерпване на определения лимит;
- Одобрява решение управляващите от името на „Холдинг Пътища” АД да сключат договор с финансова институция, съгласно, който собствените на дружеството вземания, както и изкупените вземания да бъдат преструктурирани и да бъдат продадени на тази финансова институция или нейно дъщерно дружество директно от Холдинг Пътища АД или чрез посредничеството на избрано от управителния съвет дружество, за което Холдинг Пътища АД да е гарант пред финансовата институция.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 27.10.2009 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 28.09.2009 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 25.09.2009 год.
 

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:40 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още