IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имаме ли наистина проблем с неравенството?

Според някои бедните нямат проблем с него, защото се надяват, че един ден ще бъдат богати

15:57 | 29.06.19 г. 16
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: gettyimages</em></p>

Снимка: gettyimages

Последна актуализация: 09:47 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 2 rate down comment 4
vajvaj
преди 4 години
Бъркаш. Това е било валидно за 18-ти и 19-ти век до Първата световна. В момента не е. както и не е валидно, че бедните ще излязат не с"в ръцете - не с бляскави шпаги,а с прости тояги,шопи със сопис пръстис копралис търнокопис вилис брадвис топорис косии слънчогледи- стари и млади -"както е казал поета, а с бюлетини, през нещо подобно на Путин и Си Дзипин или друг "спасител". Говоря за методите, не за идеологията. Идеологията е ясна - ИЗРАВНЯВАНЕ! Изравняване на всяка цена, дори и с методите на Великият Изравнител.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 11 rate down comment 7
doba
преди 4 години
Проблем с неравенството ще има, когато по-неравните останат гладни.Засега такъв момент няма, бедните получават към едни $2000/месец социалки в хАмерика, дори и в неравно бедната БГ получават някакви пари(не знам колко точно).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 11 rate down comment 17
Solar Power
преди 4 години
И защо майна ? Вземи Бил Гейтс топ 1. Пълен бедняк и пъпчив несретник с поялника в долнопробен гараж. Трудил се е човека с главата и е успял. Ти също можеш. Всичко което те спира е в твоята кутия. Това е :)Ако ти нямаш нищо там, мерси , но недей спира другите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 28 rate down comment 8
vajvaj
преди 4 години
*** разбира се, че няма проблем с неравенството, как така ще има? Че нали ще се разстроят клетите неолибералчета, които и без това вече кръв пиш*кат. Бедните им е яко кеф да са бедни, направо скачат в калта от удоволствие и се омазват като ***, каквито явно според авторите на това "нещо" са! След омазването в калта, отиват доброволно да дарят някой друг долар за здравето на *** Кук и да изпеят един псалм във възхвала на меритокрацията. Мдам! Така правят, виждал съм ги!Абе, бок*лук либертариански, кога ще ви светне червената лампичка в главата, че ако продължавате в тоя дух, много скоро едни влюбени в меритокрацията бедняци така ще ви го *** (автоцензура), че френската революция ще изглежда като обществено порицание. Колкото повече си завира щрауса главата в земята, толкова по-оголен става зад*ника му.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още