IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Путинова Русия е страна от Близкия изток

След векове като разделителна линия между Европа и Азия, Москва намери естественото си място сред петролните диктатури

08:20 | 14.10.19 г. 63
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Путин се осланя на енергийните ресурси. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Путин се осланя на енергийните ресурси. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 13:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

53
rate up comment 2 rate down comment 9
georgi_shum
преди 4 години
Така, от де да почна..:) Мозък имам доста, поне кило и половина :) Т.е поне толкова, колкото и ти. :) второ - Любиюма държава, освен България нямам. Трето ти нападна човека за конкретен пост, за конкретен пост ти отговорих. Като по скоро беше закачка, че не си видял, че човека е казал 50ти по БВП на глава от населението;) самия факт, че ти го обруга и му пусна линк към класацията на БВП по ППП , но по страни, доказва, че съм прав :) затова останала част от триадата ти ,по тая тема оставям без коментар, защото просто е опит да си замажеш гафа. :)Нататък...никога във никой пост не съм желал фалит , разпарчатостване и т.н Русия :) Нито съм прави подобни прогнози. Ако можеш обори ме. В профила ми се пазят всичките ми коментари.Не харесвам Путин не в лично качество, а защото по моите разбирания води страната си в грешна посока и я управлява лошо. Причините съм ги изброявал многократно и съм давал нужните доводи. И имам всичкото право да го правя защото първо харесвам страната, и второ по житейски обстоятелства съм и нейн гражданин. И един от най точните измерители на качеството на живот и богатство на една страна е именно БВП на глава от населението по ППП . И именно че Русия, най богатата на ресурси страна в света, с огромен научен и технически потенциал е едва на 50то , говори еднозначно за качеството на управлението й. И някак си не съответства на военното и могъщество. Т.е едното да е за сметка на другото в моите разбирания, не е стабилен и устойчив модел на развитие. И няма да доведе до нищо добро за хората в тая страна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
52
rate up comment 5 rate down comment 10
Стоян Петров
преди 4 години
Нека всеки изложи своите аргументи, нищо против. За да обобщя ще предам написаното от двама руснаци, по повод писаниците за путин и Русия: - Култ към личността? - Култ има.....Личност няма!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
51
rate up comment 8 rate down comment 7
Императорът
преди 4 години
Не знам коя е в каква класация... но скоро имаше статия например за пенсиите - най-ниските пенсии в Руската федерация бяха в най-забутаните кавказки републики - и бяха по-високи от нашите минимални - при двойно по-ниска цена на живота в Русия.Или пък детските помощи - равностойни на около 300 долара... за всяко дете. Заплатите като цяло са колкото нашите... ама цените са като нашите само в Москва - и то на папането - на горивата и всичко свързано с тях са наполовина. вместо да си гледаме съдраните ***, дайте да плюем по Русията и по Вовата, пък дано забравим къркоренето на нашите черволяци.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
50
rate up comment 7 rate down comment 2
Mavi Goz
преди 4 години
Лично ти явно немаш друга работа и следиш сичко наред от изток - най-вероятно, с надеждата това да ти донесе некоя стинка. Към днешна дата най-вероятно разчиташ да е от западните емитанти на такива. Ако се обърне палачинката, ше почнеш с охота да следиш западните медии и да публикуваш нерукотворните си наблюдения с надежда некой от изток да те награди... Мислим, че само си губиш времето, ама ти си знаеш - личи си, че имаш бол и не ти е проблем. Щом имаш да си плащаш нета, начи да не те мислим. Продължавай да следиш внимателската и хем полека, да не си докараш лумбаго.... :lol:
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
49
rate up comment 1 rate down comment 2
Императорът
преди 4 години
Беше реномиран.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
48
rate up comment 10 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 4 години
Ама ти нали изпадаш в дива ярост кофата се напише нещо против идола ти.... И още нещо - не бих се занимавал с тебе, щот не съм сигурен колко мозък имаш, за сега не личи да е много, но бъди сигурен, че в любимата ти държава САЩ, па и на други места, в едни тъмни стаички, където медиите не са фактор, а инструмент и парите не са цел, а средство, никой не се отнася към Русия на Путин както ти и недоклатените от либерализма бройлери. Там Путин е враг, но умен и силен и за него и за държавата му никой не словоблудства безотговорно, щото не могат да си го позволят - върху тези хора лежи съдбата на тяхната държава и те към нея се отнасят толкова сериозно, колкото и Путин към своята и никога не се колебаят дали да свитнат некого, та ако ще и собствения си президент, ако застраши това, за което са решили и вярват, че е мисия и смисъл на работата им - да опазят държавата си такава, каквато са им я завещали тези преди тях. Това прави и Путин, а проблемът е, че за изненада на много хора, той излезе от представите им за руски държавен глава и предизвика масово наси ране сред редовите кляфкачи като тебе. Иначе, сериозните хора се отнасят сериозно и към Путин и към държавата му - доказателството е в много факти, стига да имаш акъл и очи да ги видиш, ако не си на акъла на жена си и погледът ти не ходи по-далече от хубавата й руска ататомия... :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
47
rate up comment 2 rate down comment 6
Стоян Петров
преди 4 години
Слушай Мууунчооо, нормалните хора пишат за Русия, ти пишеш за путинска русия. Ябълки и круши. Лично аз следя РИА, Взгляд, Газета, Лента, Комерсант, Ведомости, Независимая, Новая, Аргументи, така че мога да определя къде се намираш - в нищото. Ти си част от купения слугинаж който се опитва да убеди хората че " Представитель Кремля считает, что длительный опыт работы Владимира Путина на высших государственных должностях России заслуживает изучения со стороны политологов. Он отметил роль Путина во многих процессах данного периода и сказал, что руководство Путина, его методы и так называемый эффект Путина очень значительны.В связи с этим, он отметил, что мнения ученых и политологов здесь имеют большое поле для работы, оценок, анализа и изучения."
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
46
rate up comment 11 rate down comment 4
Mavi Goz
преди 4 години
Аз не го мисля твоя бизнес, мисля си моя. А моя го въртя от доста преди да се пръкне ЕС, та ме брой за заварено дете в едно сглобено по блян рибенов семейство... Моят бизнес, както и на много други, само пострада от влизането ни в ЕС. Аз обаче все още мърдам и мисля, че добре се оправям, за разлика от много, които изчезнаха - и от търговските регистри, и от държавата... това добре ли е или кофти - секи да си го смета за него си.Не мога да се извинявам на ***, който пише глупости в сериозен (уж) сайт. Вече отправих протест даже и към администрацията на сайта - що за и диот требва да си, колко требва да си отлепил от земята, за да напишеш такава драйфня, която има общо с истината колкото и твърдението, че Великобритания е африканска страна, щото иска да става инвеститор Но. 1 там. Колко е верен постът на колегата ти, ше разбереш, ако напиша, че ти си руснак, щото жена ти е рускиня и ти въртиш бизнес в Русия. Или че си пълен въздух, щото не си листнат на борсата... Щото Русия е но. 11 в класацията по номинален БНП, 6-та по БВП през покупателната спосаобност и 48 пак по това, но на глава. Начи фащаме едно зрънце информация и го поливаме, та да стане слон... Ако обаче направиш класация по този параметър, но на висшист, напр., може да влезе и в първата тройка... И тогава??? Не знам дали изобщо зацепваш, колко дебилоидно е да пишеш подобни простотии за Русия, която от ден на ден се превръща във все по-могъщ международен фактор, без значение на кого това се харесва... А задължение на умните хора, които се занимават с бизнес и кинти и къде повече, къде по-малко, но носят отговорност и за други хора, е да правят трезви и базирани на верните критерии оценки за ставащото наоколо... Щото харесвам - не харесвам е поведенчески атрибут на класически бройлер - ***, чиято функция на този свят е само да гълта фураж и да дава квото там му е назначено...Аз не правя бизнес в Русия по разни причини, но знам със сигурност, че ако не беше Путин, и ти нямаше да правиш... щото не е ясно какво щеше да е останало от Русия, но тя е толкова голяма, че катастрофата за околните не е ясно до къде щеше да ни отнесе... Щото само де били могат да искат катастрофа в държава като Русия и да чакат нещо добро от това да се случи в мишата им дупчица...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
45
rate up comment 3 rate down comment 9
rover
преди 4 години
Сорокопятката Mavi Goz срещу 88 Flak gun... Нямаш шанс, но все пак реви за Тошо хахахаха...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
44
rate up comment 11 rate down comment 1
Borislav.Borisov.I
преди 4 години
По детски наивна статия, в уж реномиран сайт!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още