IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парите не са всичко във Висшата лига

Сити е на второ място в първенството по обща пазарна стойност

18:00 | 15.12.17 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Манчестър Сити чупи рекорд след рекорд в английската Висша лига. Преди два дни "гражданите" записаха 15-ия си пореден успех, след като разгромиха с 4:0 Суонзи като гост.

По този начин възпитаниците на Пеп Гуардиола подобриха постижението на Арсенал (14) от 2002 г. Но на какво се дължи доминацията на Сити? Според мнозина специалисти и фенове, причината за това са огромните финансови средства, с които разполагат на "Етихад".

Това обаче далеч не е вярно.

“Общата пазарна стойност на Сити е на второ място във Висшата лига (б.р. - виж първата снимка долу)", обясни редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова по Bloomberg TV Bulgaria. "Лидер е Челси със съвсем малка преднина, но Манчестър Юнайтед не е много по-назад", каза още той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 23:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
khao
преди 6 години
много тъъъъпа статия ! ... не били всичко ама 5те отбора от картинката са в първите 7 места на вишата лига .... що мъдъруелл не е там, а ? да не би щото немат пари за играчи ? :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 3
scott
преди 6 години
ТАЗИ СТАТИЕС Е ЕДНА ОТ НАЙ-ГАДНИТЕ ВИ МАНИПУЛАЦИИ!След като официално английската футболна управа УБИ ФУТБОЛА ПО СВЕТЪ С ПАРИ: те не били сичко у ингилизко. Моля? Нали висша-мисша лига с цел да се убие конкуренциата и играта на терена. вие имате пари - начи ше наводниме и наддавама, докът сругите фалират и се откажат.............Край на Гулит и Ван бастен, На Наполи, Олимпик Марсилия, КЕШ и пълен игнор на играта 50:50!Немам против - могли сте, направили сте го. Светъ е лапал мухи и сеп Блатер е земал парите. Обаче, сега, да ми се парвите на девствени, нематрялни и опа, играещи ФУТБОЛ. ИДВА МИ В ПОВЕЧЕ, ДА ЗНАЕТЕ. МОЖЕ ИЛИ ДА СИ НЕРОН, ИЛИ ХРИСТОС. НИКОГА И ДВЕТЕ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още