Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Investor.bg с награда за журналистически принос в развитието на фасилити мениджмънта

Сред наградените с почетни грамоти от Българската фасилити мениджмънт асоциация са и Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgariа

Investor.bg с награда за журналистически принос в развитието на фасилити мениджмънта

Снимка: Investor Media Group

Специални отличия за журналистически принос в развитието на фасилити мениджмънт индустрията в страната спечели водещият сайт за финансова информация Investor.bg.

Наградени бяха и водещата политематична телевизия Bulgaria ON AIR, както и специализираната бизнес телевизия Bloomberg TV Bulgaria.

Трите медии, които са част от Investor Media Group, бяха удостоени с почетните грамоти по случай 10-тата годишнина на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

Отличията бяха приети от главния редактор на Investor.bg - Бойчо Попов. Речи по време на юбилейното тържество изнесоха председателят на асоциацията Иван Велков, както и Горан Миланов, зам-.председател на Европейската браншова асоциация. Почетни награди бяха връчени и на всички председатели на БГФМА от основаването ѝ досега.

„БГФМА е една от най-динамично и успешно развиващите се секторни Асоциации както в България, така и в региона”, каза Иван Велков, председател на УС на БГФМА.

„Изключително сме мотивирани и щастливи, че членовете и партньорските ни организации с всяка година се увеличават. Това ни дава самочувствие и увереност да работим все по-методично както за развитието и качеството на средата, така и за създаване на модерна и функционираща нормативна уредба, която да интегрира възможните технологични, eкологични и социално отговорни решения, насочени изцяло към подобряване качеството на живот в нашите организации, сгради, домове и градове”, допълни Велков.

Благодарение на богатото си портфолио и качествения медиен продукт, който предоставя, Investor Media Group се утвърди като най-предпочитан източник на новини в сферата на икономиката и финансите у нас. Наградите за журналистически принос, с които бяха oтличени Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg, са важно признание и поредното доказателство, че Investor Media Group не само предоставя обективна и стойностна информация на аудиторията, но и допринася за развитието на бизнеса и общността в България.

 

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: България

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Отличиха най-добрите агенции и представители на имотния бранш за 2021 г.