Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Наклонената кула в София ще е готова в средата на 2018 г.

Елипс Център на бул. "Цариградско шосе" е в процес на довършително строителство

Наклонената кула в София ще е готова в средата на 2018 г.

Снимки: Илпа Девелопмънт

Елипс Център – наклонената офис кула, която се издига на бул. „Цариградско шосе“ на източния вход на столицата, се предвижда да влезе в експлоатация в края на второто тримесечие на 2018 г. 

Инвеститорът – българската компания Илпа Девелопмънт, рестартира проекта, който беше отложен до началото на март тази година, с главен изпълнител „Щрабаг“.

Офис сградата клас А е водещият проект на компанията и е в процес на довършително строителство с финансиране от "Юробанк България" АД. Проектът беше отложен в годините на кризата и след нея, но подемът на пазара на съвременни офис площи отново го прави актуален.

Елипс Център е стратегически разположен на бул. „Цариградско шосе“ - един от най-важните булеварди на столицата, който свързва центъра с летище София.

Тази част на града напоследък се откроява като предпочитана от развиващите се компании и се утвърждава като най-новия бизнес район на столицата.

Проектът е с отлична видимост от главния път и има лесен достъп както с личен, така и с градски транспорт. Намира се на няколко минути от центъра и от летището.

В близост до Елипс Център се намират модерни многоетажни офис сгради, търговски център, изложбен център, хипермаркети за общи стоки и електроника.

Уникалният дизайн на сградата е вдъхновен от Наклонената кула в Пиза, като сградата има наклон от 5 метра към булеварда.

 

Елипсовидната форма и елегантният външен и вътрешен дизайн правят сградата отличителна със своя стил. Всеки етаж предлага гъвкаво разпределение и улеснява планирането при бързоразвиващите се компании.

Илпа Девелопмент ЕООД е основано от Клод Табет и е част от Табет Груп. Основната дейност е развитие, инвестиции и управление, изграждане, отдаване под наем и продажба на офис, търговски и жилищни помещения.

Дружеството има партньорство в областта на управлението на активи и съоръжения с Лендмарк Пропърти Мениджмънт, което ще е мениджър на офис сградата.  

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари (1)

6
 
4
 
1
преди 6 месеца
Незнайно защо не е ясно кой написа тая глупост.Инвестор ама айде по сериозно бе назначете хора които са от София а не да ми пишат глупости за летището

Още от България
България е първа по ръст на инвестиционните сделки с имоти сред 60 страни