IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предварителният анализ на пазара - важен елемент от инвестиционния процес

Инвеститорите трябва да имат ясна представа за възможностите за реализация на един имот, потенциалната доходност и паричните потоци

08:42 | 25.06.14 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>2014 &copy; Creative Visual Solutions Ltd.</em></p>

2014 © Creative Visual Solutions Ltd.

Предварителният анализ на пазара е елементът от инвестиционния процес, който инвеститорите в България неизменно пропускат. Около това мнение се обединиха участниците в последния Клуб Investor.bg на тема „Успешни практики при управлението на портфейли от имотни активи".

Още на етапа преди придобиването на активите или стартиране на строителство инвеститорите трябва да имат ясна представа за възможностите за реализация, потенциалната доходност и паричните потоци. Процесът обаче отнема време, което отблъсква най-вече спекулантите на пазара.

Пропуски има и при избора на маркетингов подход и канал за реализация на проектите, стратегията за пазарна реализация, както и при разбирането ролята на оценката като спомагателен инструмент в инвестиционния процес.

Вижте акценти от дискусията във видеото.

Клуб Инвестор се провежда с любезното съдействие на АХИ КЕРИЪР КЛОН БЪЛГАРИЯ и Консултантска къща Амрита.

Институционални партньори на клуб Investor.bg:
Индустриален холдинг - България, БФБ-София, Bulgaria ON AIR, Дакси и Германо-българска индустриално-търговска камара (ГБИТК).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:03 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още