Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Професор Павлина Чернева открива The Next Big Thing 2017

Какво променя бизнеса днес разкрива второто издание на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Професор Павлина Чернева открива The Next Big Thing 2017

Източник: Bloomberg TV Bulgaria

Глобалните събития и тенденции, които променят бизнеса днес, ще бъдат във фокуса на втората конференция The Next Big Thing – Business Transformers. Събитието е организирано от Bloomberg TV Bulgaria и ще се проведе на 19 октомври от 13 часа в Capital Fort, бул. Цариградско шосе 90.

Топ експерти и анализатори ще представят и коментират водещите направления, които променят най-важните отрасли в глобалната икономика, ролята на технологиите за трансформиране на бизнес моделите, предизвикателствата пред човешкия капитал, както и иновациите, които успяват да повлияят върху цели индустрии.

Проф. Павлина Чернева, асоцииран професор по икономика в Bard College и консултант на централните банки и правителства по цял свят, ще открие първия панел на The Next Big Thing. Професор Чернева е един от най-търсените експерти по макроикономическа стабилизация в света. 

Още по темата

Наскоро тя представи две институционални и политически реформи в Европейската централна банка. През 2016 г. консултира кампанията на Бърни Сандърс за президент на САЩ. Изследванията й редовно се представят в най-големите медии като Bloomberg, The Wall Street Journal, CNN, Reuters, New York Times, NPR и други. На The Next Big Thing тя ще говори за бъдещето на глобалната макроикономическа политика – омагьосан кръг или нова парадигма?

Сред панелистите в конференцията ще бъдат и Одисеас Хараламбус, вицепрезидент на Cisco Systems за Източна Европа, който ще представи темата Digital Disruption, както и Луция Поповска, главен оперативен директор на Software Group, която ще обърне внимание на една не толкова далечна перспектива, а именно: „Нуждае ли се Европа от дългосрочни стратегии в Африка“.

Няма да бъде подмината и темата за въздействието на технологиите върху енергетиката и инфраструктурата,  бъдещето на петролните компании и енергийните сектори в България и региона, за миграцията на рекламните средства от TV към онлайн. Всички теми и лектори вижте в програмата.

Модератори на дискусионните панели на конференцията ще бъдат Детелина Смилкова, председател на Българска агенция за управление на хора (БАУХ) и вицепрезидент на Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Евгений Кънев, макроикономист и управляващ съдружник в „Маконис“ и Виктор Манев, основател и партньор в Impetus Capital.

Спонсори на The Next Big Thing - Business Transformers са Cisco, БАКБ, Allterco, Euroins, Ernst & Young, Philip Morris Bulgaria, iuvo, EKO, Sirma Group, Telelink, Opel, Индустриален холдинг България, Green Life Development & Resorts, Medical Dent.

По статията работиха: автор Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Петя Стоянова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Паричната статистика и финансите на държавата ще са във фокуса на седмицата