IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Депозити и кредити във фокуса през седмицата

През седмицата ще разберем и повишили ли са се продажбите в промишлеността, строителството, търговията и услугите през юни

08:23 | 07.08.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

В разгара на най-горещия месец от годината ще научим и повече за търговията на България с държави от ЕС и такива извън блока през май и юни тази година.

В понеделник (7 август) Националната статистическа служба (НСИ) ще публикува резултатите от наблюдението на потребителите през юли 2017 г.

Във вторник (8 август) НСИ ще изнесе предварителни данни за краткосрочната статистика на жилищните сгради през второто тримесечие на годината.

В същия ден ще излязат данни за продажби в промишлеността, строителството, търговията и услугите през юни.

Очаква се статистика за продажбите на едро и дребно в периода между март и юни 2017 г.

В сряда (9 август) Българската народна банка (БНБ) ще публикува данни за депозити и кредити по количествени категории и икономически дейности.

В този ден националната статистика ще обяви предварителни данни за търговията с трети страни (Екстрастат) през шестия месец от годината.

Ще бъде публикувана и предварителна информация за вътрешнообщностната търговия - Интрастат и стокообмен на България през май.

В четвъртък (10 август) НСИ ще обяви данни за наети лица и средна работна заплата през второто тримесечие, както и места за настаняване през юни. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:08 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още