IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Франчайзът - работещ модел в световен и в локален мащаб

Средата в България е благоприятна за франчайз веригите, каза Веселин Димитров, съосновател на Franchising.bg

12:15 | 19.03.19 г.
Франчайзът - работещ модел в световен и в локален мащаб

За България може и да звучи като нещо ново, но франчайзът е работещ модел както в световен, така и в локален мащаб. Това мнение изказа съоснователят на Franchising.bg Веселин Димитров в предаването „Бизнес среща“ на Bloomberg TV Bulgaria.

От разговора в студиото се разбра, че той и партньорът му са помогнали на десетки български компании да развият бизнеса си отвъд границите на индивидуалния им потенциал.

Според Димитров франчайзът е доказано най-добрият начин за разгръщане на възможностите на всеки един успешен бизнес по света. За целта се вземат само положителните практики, систематизират се и се продават на хора, които имат нужната амбиция и средства, но нямат сигурната основа за успех.

“Съществуват все пак и примери, в които провалът е прекалено вероятен. Това се получава, когато собственик на неособено успешен бизнес реши да предлага франчайз, уповавайки се единствено на мисълта, че количеството поражда качество”, посочи още съоснователят на Franchising.bg.

Ако сте човек, който има план да се развива чрез франчайз, независимо дали имате успешен бизнес, или искате да сте част от такъв, вижте цялото интервю във видеото.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:10 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още