Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

"Отразяването на изборите": Зрителите на Bulgaria ON AIR питат, експерти отговарят

Изборната програма на телевизията ще започне точно в 7 часа

"Отразяването на изборите": Зрителите на Bulgaria ON AIR питат, експерти отговарят

Освен обективното и задълбочено отразяване на 4 април – деня, в който българският народ решава кои ще бъдат новите депутати от 45-ото Народно събрание, Bulgaria ON AIR ще даде възможност на зрителите да зададат своите въпроси към гостите в специалното изборно студио „Отразяването на изборите“ в ефира на телевизията.

Изборната програма на Bulgaria ON AIR ще започне точно в 07:00 часа, а зрителите ще получат възможността да зададат въпросите, от които живо се вълнуват, на специалните гости по време на сутрешното и вечерното издание.

Те ще трябва да напишат своя въпрос в коментар под специално създаден за случая пост на официалната Facebook страница на Bulgaria ON AIR, а онези от тях, с най-голяма тежест за обществото и изборния ден, ще бъдат зададени на живо на гостите в специалното студио на телевизията.

По време на сутрешното издание на „Отразяването на изборите“ в студиото психологът Младен Владимиров ще коментира как ще се отрази на гласуването и избирателния вот страхът на хората от заразяването с COVID-19.

По най-горещите теми в часовете от 07:00 до 12:30 часа в изборното студио на Bulgaria ON AIR водещите Ганиела Ангелова и Димитър Абрашев ще разговарят и с представители на отделните общини, доказали се с времето икономисти, социолози, професори и журналисти с цел постигане на максимална информираност на зрителите по въпросите за изборния процес и бъдещото управление на страната.

Сред гостите в студиото ще бъдат икономистът Агоп Каспарян, социлогът Юлий Павлов, проф. Николай Овчаров, политолозите Стойчо Стойчев и Георги Киряков, както и други утвърдени експерти от обществения живот в страната.

Репортерите на Bulgaria ON AIR, които не се страхуват да питат, през целия ден ще предават на живо от всички горещи точки на страната и чужбина.

Точно в 17:00 часа ще започне и вечерното издание на „Отразяването на изборите“ с водещи Десислава Атанасова, Виолета Манчева и Константин Динчев, което ще продължи до 23:00 часа.

Пръв най-горещите теми ще коментира социологът Първан Симеонов. В часовете преди официалното обявяване на първите резултати от вота на българските граждани, водещи социолози, политолози, журналисти и общественици ще коментират как протича изборният ден, ще представят своите прогнози и ще отговарят на въпросите, които вълнуват зрителите.

Сред гостите във вечерното студио "Отразяването на изборите" ще бъдат журналистите Миролюба Бенатова и Юлий Москов, политическият PR Нидал Алгафари, политолозите Цветанка Андреева, Слави Василев и Татяна Буруджиева, социологът Лидия Йорданова, както и музикантът Венци Мицов и актьорът Калин Сърменов.

В рамките на целия ден телевизията ще следи отблизо и как преминава гласуването извън пределите на страната с преки включвания на български граждани от различни точки на света, сред които Австралия, Турция, Германия и др.

По статията работи: Екип на Bulgaria On Air

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Започва изплащане на неразплатени строителни дейности към фирми