Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Строят нов офис и хотелски комплекс в столицата за 40 млн. евро

Комплексът включва две офис кули и хотел от веригата Hilton Garden Inn с 200 стаи

0
 
0
 
5
преди 9 години
Изчислителен чентър, подсигуряващ стабилността на ценовите равища на Балканите и добра възможност да бъде променена ценностната система на македонците, арабите, африканците и иракчаните, които си мислят, че трябва да огладняват с хвъляне на камъни, а не с работа, и че трябва да има кой да ги храни и да произвежда по-дебели щитове. Със схемата камъни срещу дебели щитове има ниска производителност на труда и това трябва да се промени със създаване на подходящи условия на труд и като се тапицира по една стена на лудите в лудница да си блъскат главите там, а не да пречат на тези които искат да строят, да създават и да имат да живеят нормално!
0
 
0
 
4
bennito до: Ogibogi
преди 9 години
Няма профилна снимка
И какъв е този балон за 40 млн. евро, че нещо не ми става ясно ? Нали разбираш, че подобни фондове са направени за това, парите да бъдат инвестирани. Второ... нямаш никаква представа кой как гарантира за този бизнес и с какви обезпечения са, така че не би следвало да правиш сметки без кръчмар.... Съветвам те да ограничиш подобни изказвания, защото крият сериозна некомпетентност по темата.
0
 
1
 
3
преди 9 години
Няма профилна снимка
Поредния балон, който няма да издържи и ще се опита да продава! Няма никакви шансове да се разработи поне 10-15 години напред...как не направиха и един МОЛ?! Ха..ха..ха...
0
 
2
 
2
stoian777 до: Zornica_Stoqnova
преди 9 години
Няма профилна снимка
Браво нЗоре отличен коментар...Евала, евала...
4
 
1
 
1
преди 9 години