Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Екоактивисти: Има опасност Рила, Пирин и Витоша да бъдат застроени

Природозащитниците не са съгласни с работата по новите планове за управление

1
 
1
 
4
преди 6 години
Няма профилна снимка
Прас, не забравяй, че Цеко е човек на руснаците. В трите планини на практика е той и той иска да строи. Това са руски капитали, както и тези за БелЯне и Бургас - Дедеагачи. За шистовия газ пък изобщо и дума не отваряй. По-добре да си плащаме на руснаците отколкото да си унищожим земята и водата и после да купуваме и вода от тях на още "по-добри" цени, че и жито и какво ли не... Дали няма да бъдем в още по-голяма зависимост тогава?
1
 
4
 
3
преди 6 години
Няма профилна снимка
Ази съм си заделил няколко квадрата за ***. Аме не горе, а в центъра, щото всичко у нас замириса на редки ***.Вече си продадох квадратите във Витоша. Свинщина ***!!!!!
2
 
4
 
2
преди 6 години
Очевидно е, че изнудват и си искат своето, за да млъкнат.
1
 
14
 
1
преди 6 години
Няма профилна снимка
Интересно е, че тези природозащитници никъде ги нямаше, когато решиха да строят Южен поток.пък по него, 450 км. трасе, със сигурност щяха да изсекат повече дървета, отколкото за 1 писта и 1 лифт. Отделно компресорни станции, шум за птичките е пр. дивотии.Никакви ги нямаше и за петролопровода Бургас-Александропулис, където риска при евентуален разлив на нефт би бил катастрофален. Виж, за фрагинга за шистов газ бяха много активни.И за АЕЦ-Белене никакви ги нямаше.Въобще странен избор на проекти, срещу които да (не)протестират.