Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Средностатистическият инвеститор у нас - млад мъж с доходи до 1000 лева

Спестяванията трябва да се диверсифицират, а за вложенията трябва да открият правилни партньори и се започне максимално рано, съветват експерти

   1| 2| 3    
0
 
5
 
22
Dies Irae до: vzhekoff
преди 6 месеца
Няма значение какъв им е дохода, положителното е, че все пак има хора в тази държава който се опитват да се образоват и по някакъв начин да подобрят стандарта си (което предполага, че ще даде отражение и по стандарта на другите, най малкото защото един такъв човек би се опитал да насочи и другите около него в тази насока) и предполага, по малка зависимост от държавата (помощи) както и предпоставки за започване на личен микро-бизнес. Все от някъде трябва да се тръгне и такива тенденции са положителни защото подготвят почвата за промени както в държавното управление (хората колкото повече се образоват толкова повече въпроси поставят и следят, както и ще се усетят, че трябва да почнат да изискват от управляващите да създават предпоставки за развитие). Не трябва да се гледа само като сурови цифри защото да ние сме африканска държава в това отношение, но е една положителна новина.
0
 
4
 
21
Pig
преди 6 месеца
Шарани , баламурници ... айде да не слагаме определения че ще сменим тона . Всеки се оплаква че няма ликвидност на бфб и все пак има такива изказвания . Много по добре милион инвеститори с по 1000 лв от колкото 10 с по милион .
3
 
2
 
20
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Така е, тук е държавата на инвеститорите с 1000 лв. доход и меринджеите с по 800 лв. заплата :)
Ох, ще падна просто....
Не се казва "шаран" или "бaлaмypник", ами "инвеститор с доход до 1000 лв."....
1
 
4
 
19
pjc50313869 до: Pig
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Браво! Абсолютно правилно!
0
 
12
 
18
Pig до: ceneto
преди 6 месеца
Аз съм далече от мисълта че съм инвеститор с моя 5 к портфейл и 3 месеца опит . Не съм съгласен с мисълта че като вадя под 1000 лв на месец трябва да се примиря с положението и да не търся начини за допълнителни доходи .

0
 
14
 
17
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Явно в България до толкова няма инвеститори, че най-голямата банка в страната се е принудила с елементарни манипулации да създава "инвеститор" от масовия българин с доходи едвам надхвърлящи границата на бедността. А колко е далеч прогнозата на *** от реалността е излишно да се споменава. Всеки малко по-опитен играч знае, че подобен род шамани и финансови медии са длъжни да разстилат розова мъгла пред очите на новоизлюпените "инвеститори". Просто те от това печелят.
0
 
6
 
16
ceneto до: Pig
преди 6 месеца
+1
да попитам истинските инвеститори по долу, колко е минимума
да знам кога да почвам
0
 
6
 
15
KPetkov до: Longin
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Какво предлагаш, да забраним инфлацията ли? Парите са инвестирани в акции, което си е вид застраховка срещу инфлацията. Чети малко.
2
 
11
 
14
преди 6 месеца
потъпа статия моделираща общественото мнение не бях чел. само това ли могат *** от инвестор???
1
 
8
 
13
Pig
преди 6 месеца
Като чета коментарите разбирам че щом вадиш под 1к са месец няма смисъл от инвестиции ?!? Дай една ръкийъ и музиката да свири