Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Горанов: До юни ще кандидатстваме за присъединяване към ERM-2

Едва ли обаче ще има окончателно решение за страната ни преди сформиране на правителство в Германия

   1| 2| 3    
6
 
3
 
28
kalendar до: data
преди 10 месеца
...но сме най-стабилната.
7
 
1
 
27
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
В шенген разбира се няма да ни пуснат, но за да не губим съвсем надежда в чакалнята може да ни вържат на каишка.
Там обаче ще започне едно безкрайно чакане с безкрайни нови изисквания, които изобщо не са били искани до сега от никой друг в ЕЗ!
Това поколение със сигурност няма да доживее нито € в БГ, нито Сърбия да влезе в Нато, нито Ердоган да стане "голям приятел" на БГ или поне на гуруто ни Борисов!!!
А в същото време вишеградските тарикати, колкото и да ги натискат за €, те винаги ще отлагат и никога няма да го приемат! Въпросът е:
Те ли са толкова "глупави"???... или ние сме толкова "умни???...
Нищо от кьор-фишеците на пожарникара няма да оцелее, освен повишеното му его!
БГ няма бъдеще с подобна Бай Ганьовска политика на дребния келепир от едрите престъпници...
Не напразно ни казват че ме на-корумпирани и за това сме и най-бедни!!!... за съжаление това е горчивата истина...
4
 
3
 
26
troika до: bgMan
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Масата българи са с такова съзнание, търпят/търпим, защото това ни е в кръвта.
4
 
8
 
25
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Нищо особено значимо и в двете посоки. :)
Всички, които очакват разцвет само заради еврото, както и всички, които вещаят крах заради въвеждането му, са еднакво далеч от истината.
6
 
5
 
24
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
ползи и загуби от еврото???

3
 
8
 
23
bvg до: gto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Принципно си прав. Но понеже проблемите които си изредил неможем да ги решим, минаваме на следващите най-важни които можем. А имменно, попълване на молба за приемане в ЕЗ, ново заемче евентуално понатам, като похарчим тия 16 милиарда и некоя помощ да усвоим. Ако сте послушни може да има нова радост по телевизията 13-ти сезон на ВИП брадър, 9-ти сезон на фермата които жънат невероятен успех. Може и нови игри на късмета да има, но те ще са по премиум каналите.
0
 
5
 
22
khao до: gto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Мин. на финансите ли очакваш да реши тези проблеми или си тролиш по навик?
7
 
5
 
21
gto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Поредния ПР ход от страна правителството. Наистина ли сме си оправили всички други проблеми в държавата че се борим с всички сили да приемем еврото. Имаме много по важни проблеми като демографски срив, образование и здравеопазване отколкото дали ще ползваме лев или евро.
2
 
7
 
20
bgMan до: Тава е
преди 10 месеца
Линкковете за домейните дето си дал се поддържат с финансови средства на руските служби. И тяхната цел е България да се закопава и погребва все по-надолу за да има отчаяна нужда от руския освободител.
С две думи full ignore!
6
 
13
 
19
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Отностно проблемите в България мисля, че всички сме съгласни колко са сериозни и неприятни. Съгласен съм, че ни управляват корумпирани палячовци, подставени лица и както вика бай ви Тошо подбрани проститутки. Все пак обаче мисля, че е важно да се отстояват интересите на България, като член на съюза имаме не само правото, но и задължението да изразяваме мнението си, независимо дали става дума за Германия, оня прогнил остров Британия или Русия. Като сме се хванали на европейското хоро, да го нека го изиграем, като хората. Валутният борд трябва да се ползва САМО ВРЕМЕННО, нещо което ми изглежда очевидно, но някой хора дали подлъгани дали напук продължават да настояват колко ни е хубав борда. Приемането на еврото ще отвори страната за всички инвеститори по цял свят, които ползват евро, имат активи в Европа и т.н. Приказките, че еврото ей ся падало ги слушам от 15 години, а като студент в УНСС - всяка лекция по финанси. Еврото рано или късно ще падне аз казвам докато го има да се възползваме, пък като падне за нула време ще подкараме печатниците да правят пак левове, рубли, турски лири, марки или там квото трябва.