Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Бундесбанк: Трансакциите с биткойн са твърде енергоемки

Според оценките на банката консумацията на енергия при сделки с криптовалутата е около 515 хил. пъти по-висока от тази при нормална трансакция

   1| 2    
2
 
4
 
17
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Никой не вярва вече на банкери с годишни доходи в милиони $ от комисионни :)
С цел да се развие блокчейн технологията за чужда сметка а след това да се открадне по-този начин на компромати и реформи май си вкараха автогол банките и скоро ще вдигнат ръце. Доверието в банките и политиците е = на 0 и се вижда от алтернативните промени.
Сега си знам вляза ли в банка първо взимам лупа от вкъщи и чета много дребния текст на всички документи по-няколко пъти а банкерските термини в тях трябва да ми ги разтълкуват цяла бригада адвокати за да не се нахакам като съм на зор.
И тоя сноб ще ми казва кое колко ток харчи :) а един банков клон колко харчи на ден
1
 
3
 
16
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
ХА-ХА !!

АМА ВИЕ ОТ БУНДЕСБАНК СТЕ ПРАВИЛИ И ТРАНЗАКЦИИ?!!

АМИ НАЛИ ТЕЗИ крипто - валути СА НЕЗАВИСИМИ СИСТЕМИ РАБОТЕЩИ БЕЗ БАНКОВИ ТРАНЗАКЦИИИ БЕЗ ВАС БАНКЕРИТЕ?!

НАЛИ БЯХА "НЕЗАВИСИМИ" ОТ ВАС?!

Сега когато тези КРИПТО - "ВАЛУТИ" гърмят вие БАНКИТЕ естествено не носите отговорност.
Вие нямате нищо общо с това ОСЕВЕН, ЧЕ ОТПИСВАТЕ ОТ ПАСИВИТЕ СИ ЕДНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ВЛОЖИТЕЛИ РЕШИЛИ ДА УЧАСТВАТ В СЪЗДАДЕНОТО ОТ ВАС КАЗИНО ?!

Колко простичко - нали?

КУРС КУПУВА , КУРС ПРОДАВА , курс патки пасе!!

ХАЙДЕ ХАИРЛИЯ ДА ВИ Е ПЕЧАЛБАТА в основата на която стои "повервалите" ви ВЛОЖИТЕЛИ!
3
 
4
 
15
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Банкер бе другари, какво друго да каже.... Те с всички сили съботират и дърпат надолу. Вие представяте ли си какво ще стане с банките, когато системата се доразвие... Криптото е влак без локомотив пуснат по склона, но няма спирачки, а тепърва почва да завърта колелата. Тоя трик дето го извъртяха с надуването на цената им дава временна отсрочка...
1
 
2
 
14
red6 до: Sakamano
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
И кои са тия "страхотни нововъведения"?
0
 
2
 
13
khao до: Sakamano
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
крипто технологиите
-----
Чеки малко, там си има константен прогрес. Ма кво общо има биткоина с тях освен че е една хеш функция? Ползвай термини които разбираш!

1
 
1
 
12
khao до: Sakamano
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Това което казваш Не е верно. Ще е по бързо да, но няма да гори по малко ток. Ако си ма противното мнение, обясни ми що?
6
 
5
 
11
Sakamano до: khao
преди 11 месеца
Какво пак не ти е ясно? Чрез lightning network със същите ресурси могат да се осъществят много повече транзакции, което значи, че разходът на ток за единична транзакция намалява многократно.

red6, за "простите факти" си има прости решения и хората вече работят върху тях. В крипто технологиите предстоят страхотни нововъведения. Това не ти е банковата система, която почти не се е променила още от времето на Тамплиерите.
4
 
10
 
10
khao до: red6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
то за това ние технически грамотните не се занимаваме с това, щото точно след 2 месеца копане, му видях всичките недостатъци и ми стана ясно че това е за спекуланти... само що Пенчовците не ни слушат, незнам ... Пенчо бре чети!
6
 
11
 
9
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Не знам защо тука някои ревнаха, при положение, че човека изреди само 2-3 прости и безусловни факта. Обясни и че преди решаването на тези проблеми, криптаците са неизползваеми. Това, че на Пенчо, дето си е набил едни пари в криптопирамиди не му харесва, не значи, че изреченото е глупост... Тъжни хора пишат тук, тъжни...
4
 
9
 
8
khao до: redcretin
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
избщо не е абсурдно, от всякъде си е енергоемко ...