Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

ЕС предупреди за ценови балон при криптовалутите

В общо изявление европейски финансови регулатори посочват, че съществува значителен риск за средствата на потребителите на дигитални валути

1
 
7
 
7
0pk
преди 11 месеца
С нетърпение чакам Марк да измисли FBcoin и да го вкара във всички разплащания във фейса - от фармвила до рекламите. Ей тогаз ще избие рибата :D
7
 
7
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
А бе, не са точно така нещата. Някой сериозни платформи предлагат и защита на фиатните валути и са и застраховани и сигурността е на много високо ниво. Това го порвърждава както историята им, така и хората свързани с тях, като Хоровиц, Лий и др.Един от най-големите в сета фондове за злато, който е в Дубай вече предлага съхранение и защита както при инестициите в злато. Това, че киптовалутите нямат вътрешна стоиност и трудно се оценяват пак не е вярно, зашото някой проекти предоставят възможности за оптимизиране на операциите в много сфери на живота, бизнеса и финансите, каквито са смарт контрактите и междубанковите разплащания от Етереум и Рипъл. Неслучайно имена като Морган, Майкрософт, Мастъркард, и др. появяват интерес от тях. А и защо някой дигитална валута да не и само ивестиционен актив и като такъв даже да не се облага, щом инвеститорите искат да бъде така? Каква е разликата със златото? Каква вътрешна стоиност има то? Ако утре света реши, че няма, няма и да има. По света вече има и доста сериозни фондове за инвестиции в тези активи( както и *** оф Канада е по-склонна да ги определя). В Аризона се мисли за разширяване на разплашанията с дигитални валути, в Цуг, Швейцария биткойн е официално платежно средство, скандинавските страни и Турция също да добре настроени към тях. Ромската майка Индия или няколко безспирно лаещи евробюрократа със съмнения и за частно-институционални цели не са еталона на света.
5
 
7
 
5
преди 11 месеца
Космосът ще ви научи на едни от най-важните уроци в цялото мултиизмерно съществуване и то без пари ;)
9
 
4
 
4
преди 11 месеца
Абсолютно всички масонски символи ще бъдат изтрити от съществуването на Земята, това включва и всички сгради, 2030-та западен масонски ЕС ще е жабешко блато, сегашната масонска смехономика няма да може въобще да функционира нормално по целият свят, това и си заслужавате, егоистични алчни прасета.
9
 
6
 
3
преди 11 месеца
Ако хората си загубя парите от криптовалути ще е единствено и само по вина на банките и правитаелствата, само те грухтят с/у тях.

7
 
5
 
2
преди 11 месеца
Единствените спекулации на този етап ги правят кретено-масончетата на върха на пиорамидата, които не харесват пари без масонски символи по тях, ще трябва да свикват, защото тяхната система ще бъде заличена от Космоса.
5
 
13
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Именно, не са под контрола на централна банка. Слава Богу!