Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Икономиката на еврозоната отбелязва най-бавния си ръст от година и половина

Тя отбелязва ръст от 0,4%, а през последните три месеца на 2017 г. увеличението бе в размер на 0,7%

0
 
5
 
4
преди 8 месеца
Еврогейскатa ракета просто се готви за старт...

Сега стъкмисани 0,4, а утре реални 4% :)
3
 
8
 
3
преди 8 месеца
Еврозоната е доказателство за това, че глобализията не работи и е време е край на експеримента с международни бюрократични институции. Още Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън предупреждават за опасността от това властта да се узурпира от независими бюрократи преди 250 години още. Днес има битка между демокрация и бюрокрация и аз искам да бъдем демократи, а не евроатлантици.
3
 
10
 
2
преди 8 месеца
В еврозоната няма никакъв ръст защото инфлацията периода е към 1.5% и тя трябва да се извади от сметката, за да се елиминира фантомния елемент на ръста. Значи сметката е 0.8 спад е не никакъв ръст. Ръст с печатане на пари само не се прави... Време е за завърщане към нациоалните валути и погребване на модела с единни интернационални валути и институции, които е безкрайно остарял от 50-те години на 20-ти век.
12
 
5
 
1
преди 8 месеца
Нормално е Зимни месеци празнци настроика на икономиката Освен това това е първо четене Вероятно 2 и 3 четене на Б В П ще има корекции нагоре Да кажем 0.5 % Но след това европеиската икономика ще завърти оборотите и ще се движи към годишен ръст от 3 %