Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

С. Дянков: Имаме на 100 процента шанс да влезем в чакалнята на еврозоната

Да кандидатстваме веднага, изпълняваме всичко, призовава бившият финансов министър

2
 
2
 
5
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Всички финансово НЕдисциплинирани са в ЕЗ! Единствените, безумци до мазохизъм, финансово дисциплинирани сме ние и все още стоим на прага на ЕЗ...други, чак толкова луди към момента на опашката няма! А не ни приемат защото се страхуват че ще заприличаме на тях!
0
 
7
 
4
преди 9 месеца
Да Дянков е прав във някои от изказванията си но в някои не Прав е че отговаряме на всички изисквания за кандидатстване в A R M -2 -чакалнята за Еврозоната но за да ни приемат все пак някои трябва да подаде молба за това Някои най вече банкерите упорито не искат това Не е прав че икономиката на Европа изостава от тази на САЩ За 2017 ръста на Б В П на Е С е по голям от този на С А Щ Тои говори за 2018 г но тя едва започва сега и вероятно ръста в Европа ще бъде над 3 % Чак в края на второто тримесечие икономиката на Европа завъртя оборотите
2
 
9
 
3
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Неясното политическо говорене, може би умишлено, кара много хора да не правят разлика между първата крачка ERM 2 и следващата - Еврозоната.

За Еврозоната ни спъва само това, че не сме били поне 2 години в ЕRM 2. А за ERM 2 нямаме никакви законови спънки - изпълняваме критериите на 100%. Затова в никакъв случай не трябва да пропускаме шанса да кандидаттваме веднага - нямат правни основания да ни откажат!

100% са си 100%, фараоне, това е математика, не дъвка, да го разтягаш!
5
 
6
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Дръгарят Постна Пица да не се обажда, и без това отдавна няма общо с темата :)
3
 
8
 
1
преди 9 месеца
За имане, разбира се, че имаме. 100%, шанс имаме. КОЛКО ТОЧНО, ОБАЧЕ... Никой не знае.