Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Цените на имотите в страната са силно надценени

Има голяма разлика между цените на еднакви категории стоки, когато те са местно и чуждестранно производство, коментира Богомил Николов от Активни потребители

0
 
0
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
след изцепките с лютеницата и близалките с трева, всеки път като го видя тоя ми става смешно, говори само небивалици
0
 
16
 
5
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Може да си вярвате, че това не се отнася и за София. То даже е възможно корекцията да е най-голяма точно там.
4
 
14
 
4
julian12 до: penman
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Тя цялата държава е със затихващи функции и усилваща се честота в края на процеса. Да не мислиш, че София е изключение?!
6
 
8
 
3
deant до: penman
преди 10 месеца
София само регионално е в България. Реално каквото се случва в останалата част на страната, за София няма значение. Тя е град държава в държавата. Но заглавието на статията важи напълно за Държавата България, от която София не е част.
17
 
10
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Блаженни са вярващите! Мечтай си да купиш евтино в София, ама няма да ти огрее. Е, в някое населено място със затихващи функции може.

11
 
31
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Още една година. Толкова им давам. После корекция - дали ще е пук балон или застой с лек спад не знам още, защото банки и брокери може да прояват разум този път - не вярвай. Всяка година почти един процент от населението си отива, а има и застаряване. Кой да купува? Сега купуват големи соц. набори, а идват малки - демократични набори. Турците и *** дето купуват с пари от чужбина един ден също ще се усетят. Просто идва поколение дето няма да чака да види БГ в по-добър вид и кондиция, защото не я е виждало такава. Билетът е еднопосочен, кепенците хлопват скоро - последния дърпа шалтера на Козлодуй.