Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Росен Даскалов: Целта ми е да видим българска компания, листната на щатска борса

Базовата цена на нашия градски електромобил планираме да бъде около 10 хил. евро., заяви собственикът на SIN Cars

5
 
6
 
4
redcretin до: qwer
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Хумор, сатира и забава :) Сглобили хората 2-3 хоби-коли за състезания в любителски клас, взели назаем малко пари от една фирма за скрап в Англия и готово. Сега чакат балъци :)
1
 
8
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Дано успеят да съберат някакви пари, въпреки че от чертежи до истинско серийно производство могат да минат 10-15 години.

Интелектуалната ни собственост, както и целият индустриален и промишлен дизайн, чертежи и знания за производството на автомобили, които са оценени на 10 милиона евро.
8
 
8
 
2
Магдалена до: qwer
преди 6 месеца
Наистина разговорът с Росен Даскалов беше много интересен, но не успяхме да минем през всички възможни въпроси за краткото време, в което се видяхме. Със сигурност ще продължим темата при първа възможност.
2
 
15
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Добро интеряю, но за съжаление много непълно, в смъсъл не са задавани основните въпроси които човек може да си зададе ако иска да участва на ИПО-то. Например, аз веднага бих се запитал как и къде са ги създали тези технологии за 10 млн. лв., които са толкова невиждани дори в щатите (с изключение на Тесла) ? Какъв развоен екип е работил по тяхното създаване, защото сумата си е сума, предполага се че са вкарани много пари в развойна дейност?