Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Pew: Климатичните промени са най-голямата тревога за сигурността

Според допитване на Pew Research Center значителен ръст отбелязват притесненията за американската мощ и влияние в глобален мащаб

1
 
5
 
4
преди 5 месеца
Pew Research Center
Not-for-profit organization
Location: Washington, D.C., U.S.
Budget: Revenue: $44,409,611; Expenses: $35,069,976; (FYE June 2016)
---------------------------------------------------------------------------------
за НЕ печалбарска организация, тия с тая фалшива новина бая печалби са напрайли и Тиквесторчетата преписват ли преписват, че да им дадат некой лев да одат до Билата да си купат нешо за ядене ...
0
 
6
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Освен Полша (което е естествено, като съседна страна), коя друга страна е изказала опасения от Русия? Защо има отделен цвят само за една страна?
7
 
6
 
2
rainmaker до: studioaa
преди 5 месеца
30те сребърника, които вземаш да тролиш всеки ден, заслужават ли си да помогнеш за прецакването на света за другите и децата ти, ако имаш такива?
4
 
10
 
1
преди 5 месеца
Ако не пусне един google search за Pew Research Center веднага излиза, че той е left-leaning, т.е поредното крайно-ляво американско НПО загрижено за благото на т.н. либерални, а всъщност нео-марксистки ценности. Да питаш подобна организация по противоречив въпрос като промените в климата е все едно да се допиташ до маркс дали пролетариите по света ще се обединят - отговорът е очевиден. Заради пристрастията на тази организация не може да се вярва на нито едно техните мнения.