Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

ЕС ще направи задължителни "черните кутии" при автомобилите от 2022 г.

Нови функции в колите целят по-малък брой на катастрофите

6
 
3
 
8
преди 2 месеца
Съмнявам се че водещият мотив е споменатия брой жертви от катастрофи.
По-скоро това е поредната административна мярка за оскъпяване на производството с главна цел да се подпомогне икономиката на ЕС.
1
 
6
 
7
преди 2 месеца
В БГ такива системи ще бъдат 'чипосани' веднага след покупката на колата.
3
 
9
 
6
zelka007 до: studioaa
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ха ха ... човек , ти си железен анти ЕС . идеята се съмнявам че ще мине скоро , по памет цитирам , мисля че беше на холандската партия на зелените . автомобилното лоби е много силно в ЕС . чат пат се зачитам в един два хамерикански сайта за възобновяема енергия , и в секциите за коментари под тях се води обикновенно доста активна дискусия на потребители със стотици постове и мнения . и реплики като "ами виж в европа как са го направали ... " ... или ... "добре бе , европейците защо го правят така пък тук не ..." . което радва доста , виждат ни единен съюз , обединени държави . рядко споменават държави освен ако не конкретизират нещо географски :))) ... дори съм зачитал коментари от сорта ... "ами европейската фирма сименс..." ... дори фирмите вече ги споменават като европейски , а не на национални държави :)))
10
 
7
 
5
studioaa до: zelka007
преди 2 месеца
Явно лудите вместо да се лекуват в психиатрията правят политики в брюселската бюрокрация... Ето докъде стигнахме като неглижирахме хората с психични проблеми, панически страхове и т.н. То след техния идол търтеят маркс всичко може да се очаква от тях...
17
 
11
 
4
преди 2 месеца
Болшевиките от европ(ге)йската комисия не престават да ни удивляват със безумните идеи и още по-безумни и ненужни законодателни инициативи и регулации. Американската конституция няма и 20 страници, а поставя основите на могъща световна империя, а жалкият лисабонски договор и 2000 страници не могат да го поберат и европейския съюз базиран на него ще се разпадне и при първия по-сериозен полъх на ветровете на промяната... Няма по-жалка и патетична хунта от юнкерите, ван ромпоите, макроните и останалата болшевишка шлака...

2
 
11
 
3
zelka007 до: mrynmryn
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ами то и сега има идея да се въведат фабрични ограничители на скоростта за извънградско 50км/ч , за градско 30км/ч и да има датчик за алкохол на шофьорското място и колата да не тръгва ако си пил :)))
2
 
17
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Някой в ЕС е прекалил с виното, аз и без черна кутия мога да ви кажа 3-те причини за катастрофи, не са колите, а това зад кормилото, което е натиснало газта, докато опре ламарината, напило се е и на всичкото отгоре говорите по телефона, без да следи пътя.
За какво са им тия кутии? С цел изясняване на катастрофата ли? Как ще подобрят колите така, че да избегнат по-горните шофьори? Това работи при самолетите, където са 1000 системи, но колите са относително прости.
10
 
17
 
1
преди 2 месеца
а на шофьорите по един чип у кофата ... тъй ше отпадне нуждата от джи пи ес ...