Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Започна битката между традиционните и антиевропейските партии за Европарламента

Следващият парламент ще бъде силно фрагментиран, прогнозира Европейският съвет за външна политика

2
 
5
 
4
преди 1 месец
Защо наричате: "антиевропейски" партиите, които се опитват да спасят Европа, а "традиционни" тези, които я унищожават? Откога извратенячеството, самоубийствената толерастия, безкритическото приемане в Европа на всевъзможни тъмни недоеволюирали субекти, са част от "европейската традиция"?

Който обещае да одере живи и публично Яловицата, Извратенецът и Алкохоликът: за него ще гласувам - искам да ги видя как квичат, докато свалят техните кожички !!!
2
 
9
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що за безсрамие от страна на управляващите в момента партии в ЕП, които силно допринесоха за разрухата и нестабиността на ЕС? КОЙ ИМ КАЗА, че те са традиционни, а другите са антиевропейски????!!! ТОЧНО обратното. Меркел, Юнкер, Туск и т.н. ще останат в историята като провалени политици. И ако някой е против тяхната политика, НЕ ЗНАЧИ, че е срещу ЕС. Толкова добри политици имаше преди тях, сато започнем с Шуман, де Гол и т.н. и доведоха ЕС до просперитет, а тези провалят направеното от тях. Омерзяват хората към ЕС. Дано да дойдат по-добри. На първа време трябва да се разбие статуквото в ЕП. Част от заданието на сегашните навлеци е внезапно възникналата дружба между Борисов и Станишев и силната им подкрепа на джендърската политика и избягване (незнание) на българските интереси.
13
 
4
 
2
rainmaker до: studioaa
преди 1 месец
Новата опорна точка на руските тролчета. ЕС бил комунисти. Голяма майтап.
8
 
14
 
1
преди 1 месец
Тези партии, за които говорите НЕ са традиционни, а сбирщина от комунисти от бившия съветски блок и неокомунисти от Западна Европа и всичките заедно да искат да строят свят без граници, в който расата, пола, сексуалната ориентация и т.н. са социална конструкция, която съществува само в умовете на хората и няма биологичен смисъл. Тази идеология е всичко друго, но не и традиционна, и тя няма нищо общо с нито една нация или култура в Европа и всичко общо с трудовете на маркс, енгелс и ленин. ленин е първият идеолог, който мечтае за съединени европейски щати управлявани от федерално правителство. По-нормално заглавие на статията щеше да бъде "Започна битката между традиционните и комунистическите партии за Европарламента" и подходящо подзаглавие трябваше да е "партиите като Алтернатива за Германия, Национален Фронт и Северна Лига представяващи средната европейска класа и защитаващи традиционната европейска култура, език и самобитност се избравят в битка с марксистите от европейската народно-комунистическа партия, европейските цоциалисти комуно-либералите от алде и зелените дини неокомунисти от зелените неомарксистки движения."