IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Джон Уик" най-сетне отне короната на "Отмъстителите"

Лентата с Киану Рийвс спечели вниманието на зрителите в САЩ и Канада

13:09 | 20.05.19 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: John Wick Facebook page</em></p>

Снимка: John Wick Facebook page

След три седмици на върха на боксофиса филмът на Walt Disney “Отмъстителите: Краят“ предаде челната позиция на „Джон Уик 3“, дело на Lions Gate Entertainment, пише Bloomberg.

Третият филм от поредицата за Уик генерира 57 млн. долара от продажбата на билети в кината в САЩ и Канада, сочат данни на Comscore. Очакванията на анализаторите бяха за сума в диапазона 48 до 52,2 млн. долара.

В лентата главната роля е поверена на Киану Рийвс, който си партнира с Хали Бери. Филмът се радва на добри отзиви и спечели от факта, че завършва историята от 2017 г. В Rottentomatoes 89% от критиците са дали добра оценка на продукцията.

Двете други нови премиери - „ A Dog’s Journey" на Universal и „Слънцето също е звезда“ на Warner Bros., дебютираха съответно на четвърто и осмо място.

„A Dog’s Journey” е продължение на лентата „A Dog’s Purpose”. „Слънцето също е звезда“ пък е адаптация на едноименния роман на Никола Юн.

Междувременно „Отмъстителите: Краят“ най-сетне започна да забавя темпото. Филмът със супергерои следва „Аватар“ по стъпките за най-печеливша филмова продукция на всички времена.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:15 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 7
forexar
преди 4 години
Като знам първите два филма "Джон Уик" колко смислени бях съм удивен, че някой е направил трета , а това че някой я е гледал е върха на абсурда.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още