Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Социални мрежи

Facebook официално стъпва на криптопазара с валутата си Libra

Libra ще бъде известна като стейбълкойн – дигитална валута, която е поддържана от утвърдени правителствено подкрепени валути и ценни книжа

2
 
2
 
4
Sakamano до: Sokratus
преди 4 седмици
Аз например съм доста скептичен за криптовалута обезпечена с активи. Ако Libra действително се наложи като популярно платежно средство, според мен в един момент ще трябва да се откаже от обезпечението. Просто ще става все по-трудно и скъпо да се поддържа обезпечение за бързо увеличаващата се маса койни. Досега е правен не един опит за създаване на стейбълкойн, някои частично успешни, но нито един с мащабите на проекта на Фейсбук.
2
 
2
 
3
michaelis12 до: Sokratus
преди 4 седмици
...правилното решение - всяка валита трябва да има активи срещу нея!
Следващият ход ще е виртуална банка! ..
-----------------------------------------------------
ми дат кажа не е лошо само че всеки да си прай собствена виртуална банка ЕТ и собствени виртуални пари, които неща ше стоят на собствен хардуер който няма да е нужно да седи 24ч. у нета да ми го хакват NSA и да ми висят у "облаците" т.е. всеки си е издател на тва дет може да представи като услуга и работна единица ... Ок тогава нема да се зависими от ФЕД МЕД ЕЦБта и Фейсбокклуци .... И минааме на бартер в модерна форма без разните му банкстери и Цукеровци ....
6
 
9
 
2
преди 4 седмици
Много добър ход на Facebook!
Видяли са къде е недостътъка на криптовалутите - емитирането на пари и са взели правилното решение - всяка валита трябва да има активи срещу нея!
Следващият ход ще е виртуална банка!
;)
7
 
16
 
1
преди 4 седмици
още бая държави ше забранят фейссбоклукка ми се стуа .... то са прай проблеми, а с тва още повече, мммм аре нема нужда .... :))