Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Милиардерите от Източна Европа – една история от годините след края на комунизма

Олигарси, милиардери, бизнес магнати - само преди едно поколение те не съществуваха в Източна Европа

   1| 2    
1
 
2
 
11
преди 7 месеца
Сащо сегашните скучаят по едно време:

https://ic1.static.km.ru/sites/default/files/imagecache/400x400/deti_0.jpg
3
 
10
 
10
дядя Вова до: SS-23
преди 7 месеца
" Неслучайно и мечвете им са червени! Джедаите са от Народа, със сини мечове! "

Естествено еврейският Холивуд облича всичко в синьо и червено. Прочетете там по шатрата и наоколо около ковчега на Завета.
А, че от СССР всичко червено трябва да се мрази, разбирай всичко руско трябва да се мрази. Тук парите нямат значение - в промиването на мозъци асоциациите са други.
9
 
2
 
9
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ос*аxте коментарите, двамата глупчoвци, че и третия довтаса.
3
 
7
 
8
SS-23 до: ing5rov
преди 7 месеца
блумбърговите ни притикват версията за злите източноевропейски богаташи , а за рокфелерови и ротшилдови нито дума ...или то това си е в реда на нещата
-------

Източните олигарси, в частност в бг и в рассия са от клана на червенощитоните разбойници! Така, че няма какво да баламосваш Тълпата за "лошите" ротшийлдови и "добрите" "соц"-капиталисти, като те са ЕДНО И СЪЩО ! А ако изполвам героите от "Междузвездни войни" - ТЕ от "империята на злота" - ситите! Неслучайно и мечвете им са червени! Джедаите са от Народа, със сини мечове!
3
 
22
 
7
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Банев, Ветко, Ицо салфетката - все интелектуалци, които сега са затворени от народната власт. Плевнелиев пък - забогатял, докато спял по паркингите в Германия. По метода на доц. Георги Лозанов насън му се явил най-големият строителен предприемач - Линднер, и му предложил подслон, топли завивки и членство в управителния съвет. При нас тези процеси текат по-справедливо.
8
 
20
 
6
miccaelis до: Вся власть Советам!
преди 7 месеца
слушай са, ти с макка ти просто излизате на околовръстното и "пари нема действайте" нали ? аре възел и си земи възелин ....
8
 
19
 
5
ing5rov до: Вся власть Советам!
преди 7 месеца
тебе определено няма да те баннат ... : ))) кавалджии като тебе са на почит ...
24
 
9
 
4
преди 7 месеца
Ти пак ли си забрави паролата на акаунта? Пий си хапчетата редовно, не останаха буквено-цифрови комбинации, които да не си ползвал.
5
 
32
 
3
ing5rov до: miccaelis
преди 7 месеца
е , да де , само дето блумбърговите ни притикват версията за злите източноевропейски богаташи , а за рокфелерови и ротшилдови нито дума ...или то това си е в реда на нещата ...
9
 
35
 
2
miccaelis до: miccaelis
преди 7 месеца
за "оковите на Комунизма знаеме" от 5 млн. на 9 млн. за " Демокрацията" също знаеме от 9 млн. обратно с геноцид на 5 млн. който банда малоуммни преписвачи се опитват да ни натякват с простотиите си, че живеем в най-крадивия възможен свят ..... :))